Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:18 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizii importante luate de acţionarii Legmas SA Năvodari

ro

26 Feb, 2022 00:00 2025 Marime text
  • Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor Legmas SA, Năvodari a luat mai multe hotărâri importante
  • Acționarii auaprobat prelungirea mandatului, în calitate de administrator unic al societății a persoanei juridice împuternicite Top Vision SRL prin administrator unic Nicolae Matei
  • De asemenea, mandatul lui Nicolae Matei, în calitate de director general a fost prelungit pe o perioadă de 4 ani, până la data de 01.08.2025
 
 
 
Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor Legmas SA, Năvodari, întrunită în decembrie 2021 a aprobat ratificarea tuturor hotărârilor luate de Administratorul unic Top Vision - S.R.L. şi de directorul general, Nicolae Matei.

Acționarii au mai aprobat prelungirea mandatului, în calitate de administrator unic al societății a persoanei juridice împuternicite Top Vision SRL prin administrator unic Nicolae Matei.

Acționarii au mai aprobat prelungirea mandatului lui Nicolae Matei, în calitate de director general pe o perioadă de 4 ani, până la data de 01.08.2025, dar și fixarea unei indemnizaţii de administrare în sumă de 3.000 lei lunar cu TVA inclus pe care Top Vision îi va factura lunar către Legmas - S.A.

Nu în ultimul rând, acționarii au mai aprobat modificarea/actualizarea, în actul constitutiv, respectiv din Certificatul constatator al Legmas - SA Năvodari, a datelor de contact sediu social/firmă.

Hotărârile au fost publicate în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 595 din data de 09 februarie 2022.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Cabinele de pază din municipiul Constanţa destinate agentilor de securitate, cumpărate de la Legmas SA (document)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii