Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:21 10 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cabinele de pază din municipiul Constanţa destinate agentilor de securitate, cumpărate de la Legmas SA (document)

ro

04 Jan, 2018 00:00 1896 Marime text
Primăria Constanţa a încheiat procedura de atribuire a contractului de achiziţie a cabinelor de pază şi achiziţia cabinelor din fier forjat destinate agenţilor de securitate din municipiu.

Licitaţia s-a realizat în două loturi - Lot 1 - achiziţia cabinelor de pază, Lot 2 - achiziţia cabinelor din fier forjat destinate agenţilor de securitate.
În cadrul procedurii s-a primit o singură ofertă, iar valoarea estimată a achiziţiei a fost de 197.150 de lei. În final, contractul nr. 158930 / 14.12.2017 s-a încheiat pentru suma de 85.600 de lei fără TVA. Achiziţia cabinelor de pază şi achiziţia cabinelor din fier forjat destinate agenţilor de securitate se va face de la Legmas SA, cu sediul social pe strada Av. C-tin Horia Agarici nr. 2, Năvodari, judeţul Constanţa.
Acţionarii Legmas sunt: persoane juridice - Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului, cotă de participare la beneficii şi pierderi - 13,448%, SC Top Vision SRL, cu cotă de participare la beneficii şi pierderi de 68,227%, SIF Transilvania cu cotă de 7,24% şi acţionari persoane fizice - Viorica Huşanu cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 10,76% şi acţionari listă PPM cu cotă de participare la beneficii şi pierderi de 0,24%.
Director general este Nicolae Matei, administrator persoană juridică - Top Vision SRL şi Neculai Dima, administrator unic.
Domeniul de activitate principal este fabricarea maşinilor şi uneltelor pentru agricultură şi exploatări forestiere.

În secţiunea „Documente“, puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei la care facem referire.
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

Ti-a placut articolul?

Comentarii