Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:06 27 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizii importante luate de acționariatul Dobrogea Grup SA

ro

26 Jul, 2021 00:00 969 Marime text
  • Mai multe decizii luate de conducerea Dobrogea Grup au fost publicate recent în Monitorul Oficial al României
 
Mai multe decizii luate de societatea de la malul mării Dobrogea Grup SA au fost publicate recent în Monitorul Oficial al României.
 
O primă decizie a fost luată pe 24 iunie 2021, în urma ședinței Adunării Generale Extraordinare a Acționarilor societății menționate. S-a aprobat dobândirea de acțiuni nominative la Dobrogea Grup SA de către membri consiliului de administrație.
 
Tot pe 24 iunie, a fost luată și Hotărârea nr 3 a AGEA Dobrogea Grup SA, prin care s-a aprobat vânzarea unui număr de 47.876 de părți sociale deținute de Dobrogea Grup SA la Dobrogea Biscuit SRL către societatea CBL Investment SRL. Președintele CA al societății, Fotini Teodorescu a fost împuternicit să semneze actul privind cesionarea părților sociale.
 
Tot pe 24 iunie, s-au adoptat și deciziile privind contractarea unui credit de investiții în valoare de 4.031.416,55 lei de la CEC Bank SA pentru finanțarea proiectului de infrastructură apă-canal pe platforma din Constanța, de pe strada Celulozei și granițile aferent. S-a adoptate prelungirea facilității de credit îmn sumă de 21.600.000 lei – plafon de credit revolving, ce face obiectul contractului de credit încheiat cu Exim Bank SA. A mai fost prelungită valabilitatea liniei de credit în sumă de 3.500.000 lei care face obiectul unui contract încheiat în 2018 cu CEC Bank SA. S-a adoptat decizia recuperării creanței curente a Dobrogea Grup Sa la Cereal Impex SRL, în sumă scadentă de 2.693.000 lei, în afara planului de reorganizare. Lidia de credit contractat de societatea RO-CREDO SRL de la Exim Bank SA a fost prelungită, fiind vorba de suma de 4.680.000 lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii