Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:59 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizie CNSC O licitație organizată de Primăria Cerna din județul Tulcea a fost contestată

ro

19 Feb, 2024 12:00 591 Marime text



Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a adoptat decizia nr. 240/C11/61 la contestația depusă de Micatis Prod SRL, cu sediul social în municipiul Brăila, împotriva documentației de atribuire, elaborată de autoritatea contractantă Primăria Cerna din județul Tulcea,  în cadrul procedurii simplificate, organizată în vederea atribuirii unui contract de achiziții publice, având ca obiect „Proiectare și execuție «Asfaltare străzi în comuna Cerna, județul Tulcea»”, anunț de participare simplificat nr. SCN1136524/27.12.2023.

Firma contestatară a solicitat admiterea contestației și modificarea documentației de atribuire prin eliminarea prevederilor nelegale.

În baza legii și a mijloacelor de probă aflate la dosar, CNSC a respins contestația formulată de Micatis Prod SRL pentru neconstituirea cauțiunii.

Decizia este obligatorie și împotriva prezentei decizii se poate formula plângere, în termen de 10 zile de la comunicare pentru părțile cauzei, respectiv de la data luării la cunoștință de către alte persoane vătămate.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Ioan Simiti, profesorul dobrogean care a fost decorat post - mortem cu titlul de Cetățean de onoare al localității Cerna, județul Tulcea

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii