Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:28 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizie CNSC Achiziție directă organizată de Universitatea Ovidius, trimisă pe masa judecătorilor de la Tribunalul Tulcea

ro

01 Jun, 2023 00:00 1463 Marime text
  • Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a adoptat o decizie la contestația formulată de către Mincu Ionuț PFA împotriva comunicării privind rezultatul procedurii, emisă de către Universitatea Ovidius din Constanța
  • Este vizată procedura de cumpărare directă, în vederea atribuirii contractului având ca obiect servicii de cadastru și topografie pentru imobilele universității
  • Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a admis excepția lipsei competenței materiale a instituției
  • CNSC a declinat soluționarea contestației către Tribunalul Tulcea – secția de civilă de contencios-administrativ și fiscal
 
 
Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a adoptat decizia nr.1186/C7/1318 la contestația formulată de către Mincu Ionuț PFA Cadastru Geodezie Cartografie, autorizat ANCPI categoria B, seria RO-TL-F nr. 0094, cu sediul în municipiul Tulcea, împotriva comunicării privind rezultatul procedurii, emisă de către Universitatea Ovidius din Constanța.
 
În calitate de autoritate contractantă, Universitatea Ovidius din Constanța a organizat o procedură de cumpărare directă, în vederea atribuirii contractului având ca obiect „Servicii de cadastru și topografie pentru imobilele Universității Ovidius din Constanța”.
 
Contestarul a solicitat la CNSC obligarea autorității contractante la declararea ofertei sale ca fiind conformă.

În baza legii și a mijloacelor de probă aflate la dosar, Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a admis excepția lipsei competenței materiale a instituției în soluționarea contestației formulată de Mincu Ionuț PFA, invocată din oficiu.

Pentru aceste motive, CNSC a declinat soluționarea contestației depusă de către Mincu Ionuț PFA în contradictoriu cu Universitatea Ovidius din Constanța către Tribunalul Tulcea – secția de civilă de contencios-administrativ și fiscal.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a soluționat o contestație la o achiziție organizată de administrația Chițac. Ce măsuri a dictat Consiliul?

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii