Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:07 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De ziua lui, îşi face cadou lansarea celei de-a treia cărţi Senatorul Haşotti, faţă în faţă cu istoria post-decembristă a PNL

ro

08 Jun, 2015 00:00 2415 Marime text
De când nu mai este lider al grupului PNL din Senat, liberalul Puiu Haşotti s-a dedicat scrisului. Parlamentarul constănţean îşi va lansa sâmbătă, 13 iunie, de la ora 11.00, la Teatrul Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski“, cea de-a treia carte: „PNL Constanţa 1990-2014“. Este vorba despre istoria PNL la nivel naţional, după reînfiinţare, dar mai ales despre istoria partidului la Constanţa, în cei 25 de ani post decembrie 1989. Senatorul liberal a lucrat la acest volum opt luni şi, pentru realizarea sa, a consultat câteva sute de procese verbale din şedinţele PNL, precum şi articole din presa vremii.
 
Cu ani în urmă, Puiu Haşotti a mai publicat „La tribuna Senatului“ şi „Liberal în opoziţie“. Prefaţa este semnată de copreşedintele la nivel naţional al PNL, Alina Gorghiu, de Mircea Ionescu Quintus, preşedinte de onoare al PNL, dar şi de deputatul Gheorghe Dragomir, copreşedintele Organizaţiei Judeţene a PNL Constanţa. Lansarea celui de-al treilea volum pe care îl semnează are loc cu doar o zi înainte ca parlamentarul să împlinească 62 de ani.
 
Puiu Haşotti se află la al cincilea mandat parlamentar: două mandate în Camera Deputaţilor (1996-2004), trei în Senat (2004-2016). Absolvent, în 1976, al Facultăţii de Istorie din cadrul Universităţii din Bucureşti, liberalul este doctor în ştiinţe politice. După retragerea, în 2012, a fostului senator PNL Mircea Diaconu de la conducerea Ministerului Culturii, în urma unui proces cu Agenţia Naţională de Integritate, Haşotti a fost, timp de doar câteva luni, ministrul Culturii.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii