Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:58 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Daruri din partea polițiștilor de imigrări. “Cutia Bucuriei” a adus magie pentru zeci de copii

ro

21 Dec, 2023 14:50 729 Marime text

Peste 200 de solicitanți de azil și beneficiari ai unei forme de protecție internațională au primit ieri daruri din partea polițiștilor de imigrări
 
“Cutia Bucuriei”, dedicată solicitanților de azil și beneficiarilor unei forme de protecție internațională a ajuns, miercuri, 20 decembrie a.c., la Centrul Regional de Proceduri și Cazare a Solicitanților de Azil București.
 
210 persoane cazate în centru, dintre care 95 de minori, au primit ieri daruri din partea polițiștilor de imigrări, transmite un comunicat din partea IGI. 
 

Magia sărbătorilor de iarnă a adus bucurie și în sufletele celor mai puţin norocoşi prin îmbrăcămintea și jucăriile oferite de colegii noștri.
 
Pentru unele persoane, viața înseamnă supraviețuire. Este suficient să ne gândim la fuga din calea războiului, ori la lipsa posibilităților materiale.
 
Reamintim că polițiștii de imigrări au amplasat la sediul Inspectoratului General pentru Imigrări “Cutia Bucuriei”, dedicată solicitanților de azil și beneficiarilor unei forme de protecție internațională, cazați în Centrul Regional de Proceduri și Cazare a Solicitanților de Azil București, mai punctează sursa citată. 

 Campania s-a desfășurat în perioada 14 noiembrie – 20 decembrie a.c..
 
Rămânem uniți în continuare!


Citește și:

Jandarmii din Tulcea au oferit speranță și bucurie unor familii la care Moș Crăciun nu poate ajunge (FOTO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii