Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:33 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța M.T.G. Security SRL va asigura paza Direcției Economice din Primăria Năvodari (DOCUMENT)

ro

10 Sep, 2023 15:03 891 Marime text
 
 
 
  • M.T.G. Security SRL îi are ca asociați pe Gheorghe Smarandache și Marcela Smarandache.
 
M.T.G. Security SRL din Faclia, județul Constanța, și-a asigurat prin cumpărare directă contractul privind serviciul de pază specializat pentru obiectivul Direcția Economică din cadrul Primăriei Orașului Năvodari.

Informațiile privind contractul au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că valoarea este de 167.929,20 de lei fără TVA, adică peste 33.000 de euro, la cursul actual.

Serviciile de pază sunt astfel contractate pentru o perioadă de 12 luni.

În descrierea achiziției se precizează că aceasta vizează „serviciu de pază specializat pentru obiectivul Direcția Economică din cadrul Primăriei Orașului Năvodari, 24 de ore din 24, în conformitate cu prevederile Legii nr. 333/ 2003- republicată și actualizată privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor și în vederea menținerii stării de siguranță a obiectivului.

Prestarea serviciului de pază a bunurilor, a valorilor și asigurarea integrității acestora, precum și a unui grad de securitate și sprijin sporit se va realiza cu personal calificat și selectionat și mijloace moderne. Prețul estimat este unitar și nu include TVA“.
 
Despre M.T.G. Security SRL

Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 10 septembrie 2023, M.T.G. Security SRL a fost înființată în 2015, are sediul social în localitatea constănțeană Faclia, pe strada Bisericii, nr. 118 și se ocupă de activități de protecție și gardă.

Asociați sunt Gheorghe Smarandache și Marcela Smarandache, primul fiind și administratorul societății.

Conform termene.ro, firma figurează cu 14 achiziții directe, printre autoritățile contractante regăsindu-se comuna Tuzla, orașul Năvodari și comuna Saligny.

În 2022, societatea a declarat 41 de angajați, profit peste 305.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 1,8 milioane de lei.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

Primarul localităţii Năvodari este Florin Chelaru.

Viceprimarul este Costel – Aurelian Dumitrașcu.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Licitații Constanța
Paza sediilor Administrației Fondului Imobiliar SRL, adjudecată de firmele controlate de Liviu – Alexandru Mănăilă (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii