Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:37 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Paza sediilor Administrației Fondului Imobiliar SRL, adjudecată de firmele controlate de Liviu – Alexandru Mănăilă (DOCUMENT)

ro

23 Aug, 2023 17:00 1235 Marime text
  • Contractul de servicii de pază și protectie a sediilor proprii din Constanta și a obiectivelor de interes local aflate în administrare Administrației Fondului Imobiliar a fost atribuit
  • Câștigătoarea achiziției în valoare de 1.256.404,73 lei fără TVA este Asocierea formată din Dialfa Security SRL și Alfaro Security SRL.
  • Administratorul Dialfa Security este Liviu – Alexandru Mănăilă, care este prezent și în firmele Alfaro Security SRL, Aramis Alfa Prest SRL și Adcorom SRL
  • Dialfa Security SRL a raportat pentru anul 2022 o cifră de afaceri egală cu 20.344.961 de lei, un profit egal cu 441.583 de lei, 365 de salariați și figurează cu 68 de achiziții publice
  • În 2022, Alfaro Security a avut o cifră de afaceri de 16.036.372 lei și figurează cu 42 de contracte din achiziții publice
     
 
Administrația Fondului Imobiliar SRL a atribuit contractul de servicii de pază și protectie a sediilor proprii din Constanta și a obiectivelor de interes local aflate în administrare sa pentru 12 luni.

Câștigătoarea achiziției în valoare de 1.256.404,73 lei fără TVA  este Asocierea formată din Dialfa Security SRL și Alfaro Security SRL, vezi secțiunea „documente".

Despre Dialfa Security SRL

 
Potrivit termene.ro, Dialfa Security SRL a fost înființată pe 6 aprilie 2001, are ca obiect de activitate „activități de protecție și gardă” și sediul este pe strada Tecuci nr. 156D, Galați.
 
Compania este condusă de Ivancea Mănăilă, ce are calitatea de asociat unic.
 
Administrator este Liviu – Alexandru Mănăilă, ce este prezent și în firmele Alfaro Security SRL, Aramis Alfa Prest SRL și Adcorom SRL.
 
Dialfa Security SRL are 68 de contracte de achiziție publică încheiate. Printre autoritățile contractante se numără: Consiliul Județean Vrancea, Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public și Privat Constanța, Municipiul Galați, Regia Națională a Pădurilor – ROMSILVA SA, Distribuție Energie Electrică România SA etc.
 
Dialfa Security SRL a raportat pentru anul 2022 o cifră de afaceri egală cu 20.344.961 de lei, un profit egal cu 441.583 de lei și un număr mediu de 365 de salariați.
 
Contractele cu RAEDPP Constanța, actualul AFI SRL
 
De-a lungul timpului, Dialfa Security SRL a parafat mai multe contracte cu RAEDPP Constanța. Ultimul datează din februarie 2022, fiind încheiat pentru suma de 274.531.76 lei.
 
Atunci, RAEDPP Constanța a atribuit prin negociere fără publicare prealabilă un contract de servicii de pază și protecție a sediilor și a obiectivelor de interes local aflate în administrarea sa pentru perioada 20.01.2022-20.04.2022 cu posibilitate de prelungire până la încheierea contractului de prestări servicii.
 
 
Despre Alfaro Security SRL

Alfaro Security SRL a fost înființată în 2005, are sediul în Galați, strada Tecuci 156D, bloc T4, parter, spațiu comercial 1, și îl are ca acționar unic pe Mănăilă Liviu Alexandru, acesta fiind și administratorul firmei. Societatea are și un sediu în municipiul Constanța.

În 2022, firma a avut o cifră de afaceri de 16.036.372 lei.

Liviu Alexandru Mănăilă mai apare în Adcorom SRL Galați (în funcțiune) - ca asociat unic și administrator, Aramis Alfa Prest SRL Brașov (în funcțiune) - asociat unic și administrator, Hana Team SRL Galați (în funcțiune) - asociat (5%) și Dialfa Security SRL Galați (în funcțiune) - administrator.
 
Liviu Alexandru Mănăilă a figurat și în alte două firme, radiate în prezent, Adex Prestserv SRL Galați, în care a avut calitatea de asociat, cu 33,34%, și Selma Tour SRL Galați, în care a fost asociat cu 50% și administrator, potrivit www.termene.ro.
 
Alfaro Security SRL a încheiat 42 de contracte de achiziții publice, în valoare totală de 29.359.119,81 lei, printre autoritățile contractante, în afară de Universitatea Ovidius Constanța, numărându-se Administrația Bazinală de Apă Prut Bârlad, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Brăila, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Galați, Agenția Națională pentru Zootehnie „Prof. dr. G. K. Constantinescu“, Biblioteca Județeană „I. N. Roman“ Constanța, Compania Națională de Transport al Energiei Electrice „Transelectrica“ SA, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Galați, Liceul Tehnologic „Anghel Saligny“, Liceul Teoretic „Emil Racoviță“ Galați, Muzeul Brăilei, Muzeul de Istorie Galați, Regia Națională a Pădurilor - Romsilva RA, SC Gospodărire Urbană SRL, Școala Gimnazială nr. 33 „Sf. Dumitru“, Serviciul Public Județean de Administrare a Domeniului Public și Privat Galați, Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei“, Spitalul de Psihiatrie „Sf. Pantelimon“ Brăila și Spitalul Județean de Urgență Brăila.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Dialfa Security SRL păzește sediile RAEDPP Constanța (DOCUMENTE)

RAEDPP Constanța, un nou contract pentru servicii de pază (document)

Sediile RAEDPP Constanţa, păzite de Dialfa Security SRL

O firmă din Galaţi a păzit sediile RAEDPP Constanţa. Contractul din bani publici a fost prezentat după finalizarea prestării serviciilor
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii