Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:18 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum va fi vremea în Dobrogea în următoarele două săptămâni. Prognoza meteorologilor

ro

02 Nov, 2020 15:29 1699 Marime text
  • Până la sfârșitul celei de-a doua săptămâni, vremea se va răci treptat astfel încât pe 14 și 15 noiembrie se va ajunge la o medie regională de 8...9 grade.
Meteorologii din cadrul Administrației Naționale de Meteorologie au emis prognoza meteo valabilă pentru următoarele două săptămâni în Dobrogea.

În intervalul 2-5 noiembrie, temperaturile maxime vor oscila ușor, în jurul mediei de 15 grade, iar până pe 9 noiembrie aceeași medie va fi de 12...13 grade.

Apoi, până la sfârșitul celei de-a doua săptămâni, vremea se va răci treptat astfel încât pe 14 și 15 noiembrie se va ajunge la o medie regională de 8...9 grade. Minimele nocturne vor crește de la 6 grade în prima noapte, până la 9 grade în 4 noiembrie, după care se vor menține între 5 și 7 grade,iar la sfârșitul celor 2 săptămâni vor coborî spre o medie regională de 2...3 grade. Regimul pluviometric va fi deficitariar, ploile, în general slabe și pe arii restrânse vor avea o probabilitate mai mare de apariție în unele zile ale celei de-a doua săptămâni.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii