Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:54 28 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum te poţi alătura proiectului „ComeToSEAus“ Echipa de lucru a proiectului Constanţa - Capitala Tineretului din România 2020-2021 caută voluntari

ro

17 Sep, 2019 00:00 1091 Marime text

Echipa de lucru a proiectului Constanţa - Capitala Tineretului din România 2020-2021, cel mai ambiţios program naţional destinat tinerilor, pentru că pune accent pe dezvoltarea ecosistemelor de tineret din zonele româneşti, în general, şi pe dezvoltarea ecosistemelor de tineret urbane, în mod special, caută voluntari.
Comunitatea voluntarilor oferă tuturor tinerilor implicaţi posibilitatea dezvoltării şi valorificării potenţialului, cunoştinţelor şi capacităţilor lor, prin implicarea în activităţi specifice vârstei, menite a oferi posibilitatea de integrare şi formare, precum şi oferirea oportunităţilor de a lucra alături de persoane cu expertiză în domeniul activităţilor extraşcolare destinate liceenilor.

Completând formularul care poate fi accesat aici, tinerii constănţeni pot face parte din iniţiativa de coagulare, formare şi valorificare a potenţialului individual şi de echipă al fiecăruia dintre voluntarii implicaţi în proiect.

Aşa cum arătam în ediţiile anterioare, Constanţa este oraş finalist în cursa pentru obţinerea titlului de Capitala Tineretului din România 2020-2021. Câştigarea acestui titlu este pariul tinerilor din Constanţa pentru această toamnă. Dincolo de acest „meci” Constanţa-Craiova, cel mai mare câştig ar fi conturarea strategiei de tineret la nivelul municipiului Constanţa, au susţinut tinerii din grupul de iniţiativă în cadrul unui interviu live acordat cotidianului ZIUA de Constanţa.

Cele două oraşele finaliste trebuie să îşi dezvolte dosarul de candidatură şi să îl depună până pe data de 30 septembrie. Oraşul câştigător va fi anunţat la Iaşi, în octombrie 2019, în cadrul Summitului Tinerilor, ediţia a IV-a de la Iaşi.
 
Oraşul câştigător va primi un premiu în valoare de 50.000 de euro, acordat de Banca Comercială Română (BCR), şi va deţine titlul de „Capitala Tineretului din România” în perioada 2 mai 2020 - 1 mai 2021.

Cu proiectul „ComeToSEAus“  tinerii din Constanţa vor să câştige marele premiu şi să transforme municipiul de la malul mării în Capitala Tineretului.

Sursa foto: Facebook / Constanța - oraș finalist la Capitala Tineretului din România 2020-2021

Citeşte şi:

Constanţa, finalistă în competiţia pentru Capitala Tineretului din România 2020-2021
 
O colaborare între administraţia locală şi studenţii universităţilor de la malul mării „ComeToSEAus“, proiectul prin care Constanţa ar putea deveni Capitala Tineretului din România! (galerie foto)


 

Ti-a placut articolul?

Comentarii