Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:12 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Neversea 2023. Cum se face accesul riveranilor în zona peninsulară. Restricții de circulație în zonă

ro

06 Jul, 2023 10:04 1205 Marime text

foto: Primăria Constanța
Pentru a trece de filtrele instituite de autorități, riveranii trebuie să prezinte fie un act de identitate, un contract de comodat, unul de închiriere care să ateste domiciliul în zona peninsulară sau orice alt document din care rezultă că utilizatorul autoturismului domiciliază sau efectuează activități în zona afectată de restricții.

Cei care nu pot face dovada domiciliului în perimetrul închis de autorități sunt rugați să se prezinte la punctul de acreditări marcat pe plaja Neversea pentru a ridica permisul de acces.

Programul pentru acreditări pe plaja Neversea este:
  • Miercuri– Sâmbătă - 5- 8 iulie - 08:00 - 03:00;
  • Duminică - 9 iulie - 08:00 - 22:00.
În perioada premergătoare, dar și în timpul festivalului se vor impune restricții de circulație în perimetrul din proximitatea plajei unde are loc NEVERSEA. În perioada 6-9 iulie 2023, accesul pe plajă va fi restricționat prin intermediul barierelor de acces amplasate la intersecția str. Salonic cu str. Yokohama și str. Belvedere, precum și la capătul str. Marinei, restricțiile fiind realizate prin intermediul firmei de pază și al organizatorilor.

Pentru desfășurarea în condiții de fluență și siguranță a traficului rutier, Poliția Rutieră va institui restricții de circulație auto în următoarele intersecții, în perioada 6-9 iulie 2023, după cum urmează: prelungirea strada Traian cu Valea Portului; Poarta 1 – Port (zona „sens giratoriu”); strada Termele Romane cu b-dul. Elisabeta (zona Poarta 1 Port); în funcție de valorile de trafic și situația operativă, se va institui restricția la intersecția tip sens giratoriu strada Traian cu str. termele Romane; str. Traian cu bulevardul Tomis; str.Negru Vodă cu strada Ecaterina Varga; str. Negru Vodă cu str. Mircea cel Bătrân; str. Mircea cel Bătrân cu str. Smârdan ; str. Mircea cel Bătrân cu str. Decebal; str. Mircea cel Bătrân cu str. Eroilor; str. Bucovina cu str. Eroilor, str. Marinei segmentul cuprins între Tomis Marina Management și bariera de acces pe Plaja Modern.

În perioada 6-7 iulie 2023, în intervalul orar 16:00-06:00, se vor impune restricții de circulație pe Str. Termele Romane între str. Traian și sensul giratoriu de la Poarta 1 Port. Începând cu data de 8 iulie 2023, ora 06:00 și până pe data de 10 iulie 2023, ora 06:00 vor fi impuse restricții de circulație de la sensul giratoriu Poarta 2. Parcarea autovehiculelor pe bulevardul Elisabeta va fi interzisă pe perioada 4-9 iulie 2023.

De asemenea, se va interzice accesul taxiurilor, mijloacelor de transport particular (autoturisme, microbuze, maxi-taxi) în interiorul perimetrului de siguranță cu excepția autobuzelor CT BUS autorizate să efectueze transport public.


Citește și: Lucruri interzise la Neversea 2023. Lista obiectelor cu care nu ai voie să vii la festival
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii