Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:21 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lucruri interzise la Neversea 2023. Lista obiectelor cu care nu ai voie să vii la festival

ro

06 Jul, 2023 09:49 2714 Marime text
Aflat la ediția aniversară, evenimentul de la malul mării, Neversea, va fi cu adevărat spectaculos.

Pe plaja Neversea sunt așteptați peste 150 de artiști și zeci de mii de fani din țară, dar și din străinătate. Pentru ca experiența să fie una de neuitat, plină de amintiri frumoase, organizatorii festivalului, alături de autorități, au luat toate măsurile de siguranță a participanților, pentru ca evenimentul să se desfășoare, ca și până acum, în cele mai bune si sigure condiții.

Festivalul Neversea se află la ediția aniversară, iar în acest an are loc între 6 și 9 iulie, pe plaja Neversea din Constanța.


Lucruri interzise la Neversea 2023

Pentru a avea acces în cadrul festivalului Neversea 2023, participanții trebuie să fie atenți să nu posede anumite obiecte. 

Printre obiectele interzise se numără următoarele: droguri, alcool, materiale inflamabile, sticle (inclusive sticle de parfum sau deodorant), biberoane, umbrele, produse cosmetice (crema de soare este permisa), rucsacuri sau borsete mai mari de 29 cm X 21 cm X 12 cm, conserve, artificii, lasere, spray-uri, cuțite, arme, obiecte contondente, bannere susținute de bețe, scaune, lanțuri, articole pirotehnice, mâncare sau băuturi, animale, aparate foto sau video profesionale, inclusiv orice tip de aparat DSLR sau cu obiective detașabile, orice tip de obicete care pot răni.


MII DE JANDARMI, POLITIȘTI, POLIȚIȘTI LOCALI, MEDICI ȘI AGENȚI DE SECURITATE PRIVAȚI VOR FI PREZENȚI ÎN FESTIVAL PENTRU A SE ASIGURA CĂ TOTUL SE DESFĂȘOARĂ ÎN CELE MAI BUNE CONDIȚII
 
Ca în fiecare an, festivalul Neversea este pentru 4 zile și 4 nopti cel mai sigur loc public de la malul Mării Negre, iar pentru asta mii de angajați ai Ministerului Administrației și Internelor (Direcția Generală Management Operațional M.A.I., Jandarmeria Română, Poliția Română, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, Agenția Națională Antidrog, Brigada de Combatere a Crimei Organizate, U.P.U. Constanța, Garda de Coastă) și ai Poliției Locale se vor asigura că sunt respectate toate măsurile de siguranță. De altfel, in festival vor fi și peste 700 de agenți de securitate privați.
 
De asemenea, echipajele de la ISU Constanța, UPU Constanța și SMURD Constanța vor fi pregătite pentru a oferi suportul necesar la punctele medicale avansate și punctele de prim ajutor. I.S.U. DOBROGEA va asigura la eveniment două autospeciale de transport persoane și victime multiple; doua șenilate de mici dimensiuni pentru transport persoane, două posturi medicale înființate de I.S.U. și 3 puncte de prim-ajutor plus o autospecială de stingere a incendiilor.
 
PESTE 1400 DE OAMENI DIN 12 ȚĂRI CONSTRUIESC ACUM CEL MAI MARE FESTIVAL DE PE O PLAJĂ DIN EUROPA
 
Producția festivalului Neversea este demnă de filmele americane: de la decoruri și arhitectură, la poveste, personaje maritime fantastice, animatori și dansatori, artiști și fani din întreaga lume. La aniversarea celor 5 ani de Neversea vor fi 6 scene de muzică și mai multe music spots desfășurate pe aproximativ 110.000 mp.


Citește și: Șuier, câinele polițist ajunge la Neversea!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii