Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:31 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum se împarte patrimoniul societăţii Q Sec West SA, deţinută de George Secărea, partener de afaceri cu Mazăre şi Constantinescu

ro

03 Feb, 2017 00:00 2657 Marime text
Ion Ciota, în calitate de administrator unic al societăţii Q Sec West SA, convoacă Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor (AGEA) în data de 6 martie, ora 11.00, la sediul societăţii.
 
În cazul în care adunarea nu poate delibera ori lua hotărâri din cauza neîntrunirii cvorumului statutar, cea de-a doua şedinţă a AGEA se va ţine la data de 7 martie, ora 11.00, cu aceeaşi ordine de zi.

Iată ce puncte au fost incluse pe ordinea de zi!

Primul se referă la aprobarea proiectului de divizare parţială nr. 1 din data de 19.11.2016 a societăţii Q Seg West SA, adoptat de administratorii firmelor participante la divizare şi publicat în Monitorul Oficial al României, partea a IV-a, nr. 4277/14.12.2016.
 
Cel de-al doilea punct de pe ordinea de zi este aprobarea divizării parţiale a societăţii Q Sec West SA în interesul acţionarilor prin desprinderea unei părţi din patrimoniul acesteia şi transmiterea părţii desprinse în interesul acţionarilor. Acţionarii vor mai aproba transmiterea părţii de patrimoniu desprinse către acţionarii societăţii beneficiare, Worldwide Rent SRL, Global & Rental Activities SRL, Allstar Rent SRL, Lifestyle Living Imob SRL, Universal Concept Invest SRL, Ideal Rent Invest SRL, Relax Rent Invest SRL şi persoana fizică George Secărea.
 
Pe ordinea de zi se mai află şi aprobarea anulării a 1.178.875 de acţiuni deţinute de Worldwide Rent SRL, a 1.120.666 de acţiuni deţinute de Glob & Rental Activities SRL, a 976.966 de acţiuni deţinute de Universal Concept Invesr SRL, a 247.687 de acţiuni deţinute de Lifestyle Living Imob SRL, a 213.646 de acţiuni deţinute de Relax Rent Invest SRL, a 138.999 de acţiuni deţinute de Ideal Rent Invest SRL, a 213.646 de acţiuni deţinute de Relax Rent Invest SRL şi a 138.000 de acţiuni deţinute de George Secărea.
 
Un alt punct de pe ordinea de zi se referă la reducerea capitalului social al SC Q Sec West SRL cu suma de 5.197.397 de lei, de la valoarea de 5.288.278,94 de lei la valoarea de 90.881,28 de lei. Prin urmare, capitalul social subscris, în valoare de 90.881,28 de lei, integral vărsat, va fi deţinut astfel: George Secărea - 75.230 de acţiuni, adică 81,12%, şi Acţionari tip listă - 17.506 acţiuni, adică 18,87%. 

Cine este George Secărea 

Născut pe 13.04.1953, în Constanţa, George Secărea a fost acţionar, de-a lungul anilor, în nu mai puţin de 30 de societăţi. Potrivit Registrului Comerţului, în prezent, 13 dintre firmele în care apare numele lui George Secărea sunt în funcţiune. Este vorba despre Alliance Qwest Company SAAllstar Rent SRLComtext SAGlob & Rental Activities SRLIdeal Rent Invest SRL, Lifestyle Living Imob SRL, Profit Rent SRLQ Seg West SA, Relax Rent Invest SRL, Secom Exim SRL, Silk Estate SA, Universal Concept Invest SRL, Worldwide Rent SRL.

Asociat cu Mazăre şi Constantinescu 

George Secărea deţine acţiuni în societăţile Alliance Qwest Company SA, Comtext SA şi Silk Estate SA alături de Radu Mazăre şi de Nicuşor Constantinescu. Interesant este faptul că numele a trei dintre firmele din care face parte George Secărea, respectiv Alliance Qwest Company SA, Comtext SA şi Silk Estate SA, au fost menţionate într-o sesizare a Agenţiei Naţionale de Integritate către DNA.
 
Alliance Qwest Company SA este deţinută de Şantierul Naval Carsinav SRL, cu 92,644% din capitalul social, Nicuşor Daniel Constantinescu, cu 0,576% din capitalul social, Nelu Mirea, cu 4,01% din capitalul social, George Secărea, cu 1,676% din capitalul social, Radu Ştefan Mazăre, cu 0,576% din capitalul social, şi Acţionari listă, cu 0,518% din capitalul social. Administrator este Septimiu Manuel Răduca.
 
Comtext SA este controlată de Marreano Investments Limited, cu sediul în Cipru, cu 24,1% din capitalul social, Worldwide Income Network Ltd, cu sediul în Seychelles, cu 23,79% din capitalul social, KLD Services SRL, cu 8,03% din capitalul social, George Secărea, cu 23,63% din capitalul social, Radu Ştefan Mazăre, cu 8,03% din capitalul social, Nicuşor Daniel Constantinescu, cu 8,03% din capitalul social, şi Alţi acţionari, cu 4,39% din capitalul social. Administratorul societăţii este Mihail Constantin Marcu.
 
De asemenea, în Silk Estate SA, asociaţi sunt: KLD Services SRL, cu 7,84% din capitalul social, Eurosantis SRL, cu 23,57% din capitalul social, George Secărea, cu 22,8% din capitalul social, Nelu Mirea, cu 23,06% din capitalul social, Nicuşor Daniel Constantinescu, cu 7,84% din capitalul social, Radu Ştefan Mazăre, cu 7,83% din capitalul social, şi Acţionari listă, cu 7,06% din capitalul social. Administratorul societăţii este Marius Petre Săvulescu.

Citeşte şi:

Legăturile cu Strutinsky
Totul despre firmele lui Radu Mazăre, din sesizarea ANI (galerie foto+documente)

Afaceri radiate 

Potrivit Registrului Comerţului, societăţile care au fost radiate şi în care George Secărea a fost asociat sunt: Alliance Invest SRL, As Invest SRL, Euroq Rent SRL, Favorit Lux SRL, Future Rent SRL, General Investments SRL, General Professional Investments SRL, Global Concept Administration SRL, Global Investments SRL, Global Professional Services SRL, Global Quality Investment SRL, Globq Rent SRL, Logique Rent SRL, Professional Rent SRL, Real Corporation SRL, Smart Rent SRL şi Universal Rent SRL.

Citeşte şi:

O firmă deţinută de George Secărea a fost divizată

Asociat în firme cu Radu Mazăre şi Nicuşor Constantinescu George Secărea vrea să mai ridice un bloc de cinci etaje în Constanţa! Ce condiţie a impus Primăria

Asociat cu Mazăre şi Constantinescu în trei societăţi. George Secărea va ridica o vilă de cinci etaje pe bulevardul Tomis

Pe malul Lacului Siutghiol, în Mamaia. Un apropiat al tandemului Mazăre -Constantinescu îşi face vilă de cinci etaje

22 de apartamente şi vedere spre Siutghiol. Cum va arăta vila lui George Secărea, asociat cu Mazăre şi Constantinescu în două afaceri
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii