Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:24 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum se circulă pe drumurile naționale și autostrăzi. Infotrafic despre lucrările în desfășurare de pe A2

ro

26 May, 2021 07:24 1568 Marime text
  • În perioada 24 – 28.05.2021, se efectuează lucrări de frezare și asfaltare pe autostrada A2 București - Constanța, pe sensul către litoral, între kilometrii 29+500 metri (localitatea Brănești, jud. Ilfov) și 33 (localitatea Fundulea, jud. Călărași).
  • Din această cauză, traficul este restricționat progresiv pe prima bandă.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, traficul este în continuare restricționat pe prima bandă a autostrăzii A1 București-Pitești, la kilometrul 40, pe sensul către Pitești, în apropierea localității Căscioarele, județul Giurgiu, după ce a avut loc o coliziune între patru autovehicule, eveniment soldat cu o persoană decedată și una rănită grav.
 
Pe celelalte artere rutiere principale din țară, respectiv autostrăzile A2 București-Constanța, A3 București-Constanța, A4 Ovidiu-Agigea, DN 1 București-Brașov și DN7 București-Sibiu, se circulă în condițiile unui carosabil uscat, cu vizibilitate bună și valori de trafic normale.
 
În ceea ce privește fluența traficului, se circulă în condiții de aglomerație pe sensul de intrare în Capitală al DN4 (loc. Popești Leordeni) și al DN 1A (loc. Mogoșoaia), dar și pe Centura Capitalei, în localitățile Mogoșoaia, Chitila, Domnești și Berceni.
 
Până la data de 15.06.2021, pe autostrada A1 București – Pitești, la kilometrul 23, localitatea Bolintin Deal, județul Giurgiu, pe ambele sensuri, traficul este restricționat pe banda a doua, pentru efectuarea unor lucrări de reparație la pod.
 
În perioada 24 – 28.05.2021, se efectuează lucrări de frezare și asfaltare pe autostrada A2 București - Constanța, pe sensul către litoral, între kilometrii 29+500 metri
(loc. Brănești, jud. Ilfov) și 33 (loc. Fundulea, jud. Călărași). Din această cauză, traficul este restricționat progresiv pe prima bandă.
 
Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare., transmite Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române.

Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii