Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:55 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum a reușit Elena Udrea să amâne extrădarea în România

ro

28 Apr, 2022 21:13 1581 Marime text
Elena Udrea Foto Facebook/ Elena UdreaDeși magistraţii bulgari au stabilit şedinţa Curţii de Apel în dosarul extrădării Elenei Udrea, aceștia au fost nevoiţi să amâne data procesului, pentru că avocaţii fostului ministru au anunţat că nu pot ajunge la termenul de vineri, potrivit informaţiilor obţinute de reporterul observatornews.ro.


Elena Udrea a contestat decizia magistraţilor de la Tribunalul din Blagoevgrad care încuviinţaseră extrădarea în România a fostului ministru. 


Udrea a avut termen de 5 zile să depună apel şi a făcut asta , marţi, 26 aprilie. Curtea de Apel de la Sofia a decis ca dosarul să fie judecat vineri, însă avocaţii Elenei Udrea au făcut cerere de amânare.



Avocaţii Elenei Udrea au motivat că nu pot fi prezenţi la instanţă, subiliind în cererea de amânare că au angajamente oficiale şi nu pot fi prezenţi la termen, potrivit informaţiilor Observator. 


Judecătorii i-ar fi putut da un avocat din oficiu, totuși, instanţa a admis cererea avocaţilor şi a decis ca pe 10 mai 2022 să ia în considerare cererea de extrădare a Elenei Udrea.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii