Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:56 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum a marcat Universitatea Maritimă din Constanţa, Ziua Navigatorului

ro

26 Jun, 2023 14:28 1125 Marime text
În data de 26 iunie 2023, Universitatea Maritimă din Constanţa a organizat Ziua Navigatorului.
 
La adunarea festivă prilejuită de marcarea Zilei Internaţionale a Navigatorului au participat studenţi, cadre didactice şi elevi de liceu interesaţi de această activitate.

În luările de cuvânt, profesorii universităţii au prezentat oportunităţile ce derivă din meseria de navigator şi importanţa deosebită a acestei activităţi la nivel internaţional., transmit reprezentanții UMC. 
 
Absolvenţii universităţii, ofiţeri activi în flota mondială, au transmis mesaje de suflet tuturor participanţilor, îndemnându-i să ia în calcul pregătirea pentru un asemenea traseu profesional.

Entuziasmul celor 300 de participanţi la această activitate a certificat importanţa profesiei de navigator şi dorinţa tuturor de a se dedica unei asemenea activităţi.,a mai punctat sursa citată. 

Evenimentul a fost derulat prin intermediul proiectului de dezvoltare instituțională “UMC Echitate” (CNFIS-FDI-2023-F-0607) şi cu sprijinul partenerului Maersk Romania.


Citește și: Contract de finanțare de peste 1,4 milioane de euro semnat de Universitatea Maritimă din Constanța a semnat la Palatul Victoria
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii