Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:58 20 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CT Bus De luni, trei trasee vor deservi elevii constănțeni. În ce condiții pot utiliza și părinții aceste trasee

ro

14 Feb, 2020 16:56 2413 Marime text

Pentru a veni în sprijinul părinților, Primaria Municipiului Constanța împreună cu CT BUS anunță înființarea a trei trasee pilot pentru transportul elevilor începând cu data de 17.02.2020.
         
Acestea vor deservi atât grădinițele, cât și școlile în apropierea cărora se află stațiile traseelor pentru elevi.
Aceste trasee sunt:


Urcarea și coborârea în și din mijloacele de transport se va face doar pe la prima ușă a autobuzului. Pentru asigurarea securității în mijlocul de transport în comun, în fiecare autobuz se află un reprezentant al Poliției Locale. La coborâre, copiii vor fi așteptați de un reprezentant al instituției de învățământ care îi va conduce în incinta unității școlare.
        
Părinții pot utiliza aceste trasee, numai dacă însoțesc copii cu nevoi speciale spre și dinspre școală, și numai cu un titlu de călătorie valabil.  
 
Pentru o mai bună informare, cei interesați pot utiliza aplicația CT BUS, disponibilă pentru Android și IOS.
 
Prin implementarea acestei măsuri se dorește decongestionarea traficului rutier. De asemenea, Primăria Municipiului Constanța împreună cu CT BUS va realiza un studiu cu privire la optimizarea traseelor pentru elevi, cât și pentru implementarea unora noi.
         
„În vederea sprijinirii acestui demers, solicităm părinților / tutorilor legali ai elevilor să completeze un chestionar. Documentul poate fi completat on-line la adresa: https://forms.gle/9MUcMRzjaCjWYR6R9 sau poate fi descărcat de pe site-ul CT BUS: www.ctbus.ro sau site-ul Primăriei Municipiului Constanta: www.primaria-constanta.ro”, precizează CT Bus.

         
Chestionarele completate se depun la unitățile de invatamant, la orice punct de vânzare a biletelor și abonamentelor CT BUS, sau online, la adresa de e-mail reclamații@ctbus.ro.    
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii