Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:35 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Cronica“ unui final aşteptat Nicuşor Constantinescu, „trădat“ din interior? (video)

ro

31 Jul, 2014 00:00 6235 Marime text
1 din 1
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Cristiana Dobrin 31 Jul, 2014 13:05 Pai daca Nicusor statea la tigara prin America dar sustinea ca nu poate sa vina in tara...:-j
  • teodor 31 Jul, 2014 10:23 Draga Ziua,cel putin voi,nu va lasati pacaliti de aparente.PSD nu are voie sa piarda jud. Constanta,mai ales in preajma alegerilor.In plus,banul public trebuie cheltuit in familie.Cineva trebuie sa inlocuiasca "soldadul" cazut la datorie.Soldatul cazut la datorie pe frontul antiromanesc din Dobrogea este Nicusor Constantinecu. Inlocuitorul lui va fi Cristinel Dragomir.Cine altul ? Pe vremuri,secretarul de partid spunea ca "s-au facut multe greseli,tovarasi".Azi,trebuie albit un alt tovaras de partid.Pentru treaba asta,scamatorii partidului au scos din joben un porumbel.Daca observati,porumbelul scos din jobenul pesedeului este alb,curat,cinstit si in plus are un respect deosebit pentru justitie.El nu aproba atitudinea dispretuitoare manifestata de tovarasul Nicusor.Nicusor stie ca Dragomir joaca teatru,stie ca toata povestea asta este o farsa pusa la punct de PSD,si nu se va supara pe Dragomir.Daca afacerile raman in familie,este bine si pentru averea lui Nicusor si pentru viitorul familiei soldatului cazut la datorie.La primarie,situatia este asemanatoare.Acolo a fost pregatit tovarasul Decebal Fagadau.Decebal Fagadau a fost scos din jobenul partidului cam din toamna anului 2013.Urmnariti evolutia acestui fenomen electoral si o sa vedeti ca am dreptate.
  • Blestemul porcului 30 Jul, 2014 23:25 Daca nu ierea Radu mazare sa-l traga dupa el nu ajungea niciodata Presedinte CJC! ANi de unde a avut el sa plateasca lui Turbatu 500 de miii de euroi daune cominatorii ? a pus pe post de consilier judeteni doar marionete si slugi si nu a validat pe cine trebuia chiar daca i-a spus si Nenea Moga cate ceva! chiar asa sa preia D-lor Semnator Moga Nicu conducerea PSD ca ar sti el ce sa faca peste tot.