Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:25 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Criză conjugală cu agresiune! Un bărbat din Brașov amenința cu incendiul locuinței sau suicidul

ro

24 Oct, 2023 15:41 722 Marime text

Foto cu rol ilustrativ

 
  • Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov au solicitat sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale după ce un bărbat, din municipiul Săcele, a amenințat că va incendia locuința
  • Polițiștii din Brașov au fost nevoiți să solicite sprijinul luptătorilor de la SAS 

Astfel, la data de 23 octombrie a.c., polițiștii din Săcele au primit o sesizare în care se arăta faptul că un bărbat, de 48 de ani, a provocat un scandal în locuință, în urma căruia și-a alungat soția din imobil, potrivit Poliției Române.
 
Neînțelegerile au fost provocate pe fondul consumului de alcool, dar și a unor crize de gelozie, pe care bărbatul le-a manifestat față de partenera de viață, mai menționează sursa.
 

„Pentru lămurirea aspectelor semnalate și pentru restabilirea stării de calm, un echipaj de poliție s-a deplasat în scurt timp la adresa indicată, unde s-a încercat purtarea unor discuții cu bărbatul reclamat, însă acesta nu a fost cooperant”, declară sursa citată.
 

Bărbatul a fost recalcitrant și față de echipa de intervenție și a amenințat că va incendia locuința sau că se va arunca de la balcon.
 
Întrucât acest comportament violent al bărbatului a creat o stare de pericol atât pentru persoanele aflate în locuințele învecinate, cât și pentru starea sa de sănătate, a fost solicitată intervenția unei echipe de luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale (SAS) Brașov, care a pătruns în locuință și a imobilizat persoana, înainte ca aceasta să întreprindă vreo acțiune, dintre cele cu care amenința, punctează polițiștii.
 

„După intervenția polițiștilor, bărbatul a fost evaluat medical și condus la o unitate medicală de specialitate. În prezent, persoana se află internată și beneficiază de suportul medical al specialiștilor din domeniu”, conchide sursa menționată.
 

 
 Citește și
DGA, declarații oficiale cu privire la cazul lui Bogdan Crefelean, vicepreședinte AUR Ilfov
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii