Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:03 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cristilory Prod SRL, în așteptarea avizului de mediu pentru exploatarea temporară a agregatelor naturale de râu în perimetrul Dunăre - braț Ostrov

ro

06 Feb, 2024 12:31 623 Marime text
  • Cristilory Prod SRL a solicitat de la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța emiterea acordului de mediu pentru exploatarea temporară a agregatelor naturale de râu în perimetrul Dunăre - braț Ostrov.
  • Persoanele interesate pot depune observații și contestaţii la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța.
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra deciziei de emitere a acordului de mediu pentru proiectul depus de societatea Cristilory Prod SRL din Vrancea.
 
Mai exact este vorba despre proiectul „Exploatare temporară a agregatelor naturale de râu în perimetrul Dunăre - braț Ostrov, km 363+450 – km 363+950”, propus a fi amplasat în comuna Ostrov, Fluviul Dunărea, km 363+450 – 363+950, extravilan, Județul Constanța.
 
Proiectul Acordului de Mediu şi informaţiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța din municipiul Constanța, strada Unirii nr. 23, județul Constanța, în zilele de luni - vineri, între orele 9.00 – 16.00 cât şi pe pagina de internet a instituției.
 
Observaţiile și contestaţiile publicului se primesc la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța din municipiul Constanța, strada Unirii nr. 23, județul Constanța, în termen de 10 zile de la data afişării anunţului.
 
 

Despre Cristilory Prod SRL

 
 
Firma a fost înființată în anul 1994 și desfășoară lucrări de construcții a drumurilor și autostrăzilor. Sediul societății este pe strada Diocheti, nr. 1, Panciu, județul Vrancea. Asociat unic și administrator este Deniza Irena Cristian.
 
Potrivt termene.ro, de-a lungul anilor, firma a  închrist contracte cu Primăria Vizantea-Livezi, Consiliul Local Bărșești, Direcția de Dezvoltare Servicii Publice Focșani, Consiliul Local Negrilești.
 
În anul fiscal 2022, societatea cu 220 de salariați a declarat o cifră de afaceri de 59.861.757 lei și un profit net de 2.873.691 lei.
 
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:
 
 
Un teren din Agigea, județul Constanța va fi lotizat pentru constuirea mai multor case. Proprietarii așteaptă răspuns de la APM Constanța (DOCUMENT)

 Salina Marea Neagră SRL, demersuri către APM Constanța pentru investiția de pe strada Dobrilă Eugeniu (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii