Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:19 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Crimă la Mangalia Banca sub care i-a fost abandonat trupul Alinei de către cea care a ucis-o, plină de flori și lumânări (FOTO)

ro

12 Aug, 2023 11:45 4813 Marime text


Crima din Mangalia a îngrozit o ţară întreagă. Alina a fost ucisă şi băgată într-un geamantan, trupul fetei fiind apoi abandonat în parc. 

Aceasta a fost condusă ieri, 11 august pe ultimul drum. 

La șapte zile de la moartea fetei de 18 ani, banca sub care i-a fost abandonat trupul de către cea care a ucis-o este plină de flori și lumânări.

O fotografie a Alinei, o candelă și o jerba de flori, puse de apropiații fetei, ies în evidență. 

Turiști și localnici din Mangalia deopotrivă au pus flori și lumânări în memoria tinerei care și a pierdut viața în mod tragic, ucisă chiar de prietena ei cea mai bună.

Avocatul Ion Cristian a preluat cazul fetei care și-ar fi ucis cea mai bună prietenă într-o cameră de hotel din sudul litoralului și apoi i-ar fi aruncat cadavrul sub o bancă din parcul public din Mangalia. Acesta spune că este necesară o expertiză psihologică pentru inculpată, care este în stare de șoc și regretă cele petrecute. Mai mult, avocatul spune că tânăra de 18 ani provine dintr-un mediu unde a fost supusă abuzurilor în familie.

Starea este nu este una ok. Începe să conștientizeze din ce în ce mai mult gravitatea faptelor, ăsta este motivul și pentru care nu a conestat decizia măsurii preventive. Și a înțeles că trebuie să rămână după gratii pentru că este un pericol.
 
Asta în ciuda faptului că tot ceea ce a făcut se datorează mediului din care provine, un mediu nociv, lipsit de educație și datorită faptului că este un copil care de curând a fost, într-o oarecare măsură, abuzată. Urmează să solicităm a se administra probe, inclusiv să se efectueze o anchetă socială cu privire la persoana ei și din ce mediu provine, iar pe de altă parte, să se efectueze o expertiză psihiatrică care să ateste dacă a avut suficient discernământ la momentul săvârșirii faptei.
 
Provine dintr-o familie în care au fost suficiente abuzuri în care să i se pară mai mult sau mai puțin normal ce s-a întâmplat.


Citește și:

Crima de la Mangalia. Avocatul inculpatei - „Numai la asta se gândește, și-a omorât cea mai bună prietenă” (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii