Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:56 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FOTO+VIDEO. Crimă într-un hotel din Mangalia! Mama Alinei și-a strigat durerea în fața Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa - „Am visat-o! Ne este foarte greu fără ea!“

ro

17 Oct, 2023 12:23 7132 Marime text
Mama Alinei
  • Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.


Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa continuă cercetările specifice în dosarul în care Loredana Atănăsoaie este acuzată că și-ar fi ucis prietena din copilărie, pe Alina, într-un hotel din Mangalia.

Victima a fost ucisă şi băgată într-un geamantan, trupul fetei fiind apoi abandonat într-un parc.

Marți, 17 octombrie 2023, la sediul parchetului a fost audiată mama Alinei, dar și mătușa acesteia, care au făcut scurte declarații cu privire la tragica situație.

mătușa Alinei

„Am visat-o (nr. pe Alina)! Ne este foarte greu fără ea! Nu știu de ce a făcut asta (nr. Loredana). Ar merita pedeapsa pe viață. Alina nu i-a făcut niciun rău. Alina s-a plâns că Loredana se purta urât cu ea. I-am spus să vină acasă. În ziua tragediei, Alina voia să vină acasă“, au mai declarat femeile.


Avocat Răican Florin, din Baroul Constanța

La rândul său, Răican Florin, din Baroul Constanța, avocatul rudelor îndoliate a declarat că, potrivit expertizei, Loredana ar fi avut discernământ.

În final, mai precizăm că familia Alinei solicită cu titlul de daune suma de 200.000 de euro.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Crimă într-un hotel din Mangalia!
„Loredana a început să aibă coșmaruri și se roagă să fie iertată!“ (VIDEO)





 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii