Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:41 29 05 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cresc salariile la Regionala de Drumuri şi Poduri Constanţa De la şefi la simpli angajaţi, 150 de lei în plus lunar!

ro

01 Jul, 2014 00:00 4902 Marime text
Angajaţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Constanţa din cadrul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) au, de astăzi, lefurile mărite cu 150 de lei. Printre ei se numără Marin Dima, directorul general al Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Constanţa, Gabriela Tudor, director adjunct întreţinere, Cornelia Vulpoi, director economic, sau Neculai Hodorcă, director adjunct Investiţii. Aceasta ca să enumerăm doar şefii regionalei, care numără sute de salariaţi.

Spre exemplu, conform declaraţiei de avere, directorul general Marin Dima a câştigat, anul trecut, din salariu, peste 108.000 de lei. El deţine trei terenuri, două la Tuzla şi unul la Agigea, şi trei apartamente, două la Agigea şi unul în Constanţa. Toate bunurile sunt dobândite prin cumpărare în perioada 2007 - 2011, mai puţin apartamentul de 65 de metri pătraţi din Constanţa, cumpărat anul acesta. Directorul DRDP Constanţa are şi două credite la bănci, din care mai are de returnat 14.000 de euro şi aproape 41.000 de dolari.

Deşi se plânge mereu de lipsă de fonduri pentru construcţia de drumuri, conducerea CNADNR a semnat cu sindicaliştii din companie o înţelegere prin care salariile cresc substanţial, scrie tirmagazin.ro. Pe lângă salarii, angajaţii primesc şi o serie nesfârşită de ajutoare, sporuri şi bonusuri (foto). Cel mai amuzant ajutor pe care îl poate primi un angajat este de 2.500 de lei, pentru situaţia în care îi moare soacra sau socrul, mai scriu cei de la tirmagazin.ro!
Conform documentului citat de sursă, „începând cu drepturile salariale aferente lunii iunie 2014, salariaţii cărora li s-au diminuat salariile de bază în perioada 1 iunie - 1 septembrie 2013, prin act adiţional la Contractul Individual de Muncă (CIM) vor reveni la salariile de bază avute înaintea diminuării". Ceea ce este cel mai important însă, „începând cu data de 1 iulie 2014, salariul de bază lunar al fiecărui angajat al CNADNR SA se majorează cu 150 lei".

Sursa: tirmagazin.ro
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii