Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:00 11 08 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Coronavirus județul Constanța Câte persoane au fost infectate cu SARS-CoV-2 și câte au murit până acum

ro

06 Jul, 2020 18:41 975 Marime text

 
• În acest moment, în ce privește coronavirusul, la nivelul județului Constanța sunt internate 95 de persoane
 
Instituția Prefectului - Județul Constanța a prezentat situația actualizată la nivelul județului Constanța, privind noul coronavirus
 
De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului Constanța au fost confirmate 484 de persoane infectate cu SARS-CoV-2. Până în prezent, 23 de persoane au decedat din rândul celor pozitivate, iar 432 de pacienți au fost declarați vindecați (din Constanța și alte județe). În acest moment, sunt 95 de persoane internate, dintre care 88 din județul Constanța și 7 din alte județe.
 
Persoanele din alte județe, dar internate în Constanța, sunt raportate în situațiile din județele de proveniență.
 

În contextul numărului însemnat de infectări cu virusul SARS-CoV-2 înregistrat în ultimele zile în județul Constanța, reiterăm importanța respectării tuturor măsurilor recomandate de specialiști. Facem apel către populația județului Constanța să respecte normele de distanțare socială, să poarte masca de protecție și să mențină o igienă corespunzătoare a mâinilor!, se arată într-un comunicat al Instituția Prefectului - Județul Constanța.

 
 
Forțele cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice continuă să acționeze, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19 pe teritoriul României.
 
În ultimele 24 de ore, au fost aplicate, de către polițiștii din cadrul IPJ Constanța, jandarmii din cadrul I.J.J. Constanța, respectiv G.M.J. „Tomis” Constanța și polițiștii locali, un număr total de 207 sancțiuni contravenționale (în cuantum de 45.850 de lei), dintre care 35 pentru nerespectarea măsurilor prevăzute în Legea 55/2020.
 
De asemenea, în ultimele 24 de ore, forțele abilitate de control au verificat 49 de societăți comerciale și PFA.
 
În cursul zilei de ieri, 05 iulie a.c., peste 800 de forțe de ordine (I.P.J. Constanța, I.J.J. Constanța, G.J.M. „Tomis” Constanța, Poliția Locală Constanța și Garda de Coastă) au desfășurat misiuni specifice în județul Constanța.
 

NOTĂ: Facem precizarea că datele sunt actualizate în mod constant, iar informațiile cu privire la situația COVID-19 la nivelul județului Constanța sunt în continuă dinamică, se mai menționează în comunicatul Instituției Prefectului - Județul Constanța.

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii