Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:06 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Apelul a fost o farsă Copil, blocat într-un canal stradal. Forțe impresionante pentru salvarea micuțului

ro

06 Aug, 2019 19:02 1674 Marime text
Salvatorii din Capitală sunt în alertă după ce, în jurul orei 14:38 a fost primit un apel 112 de la un copil care a susținut că se află într-un canal stradal, sub carosabil.

Micuțul ar fi fost băgat în canal de un alt copil, care ulterior a pus capacul.

„S-a procedat la alertarea celor mai apropiate resurse de interventie, de la Detasamentul Aparatorii Patriei, ulterior numarul acestora fiind suplimentat cu alte echipe de pompieri din apropiere, inclusiv Detasamentul Special de Salvatori. La fata locului au fost constituite echipe mixte de cautare, formate din pompieri, politisti, jandarmi politisti locali și Apa Nova. A fost verificată strada Maceșului, unde susținea copilul ca se afla, ulterior aria de căutare fiind extinsa semnificativ, pe fiecare strada in parte, pana la bulevardele Metalurgiei si Berceni, prin ridicarea capacelor de canal”, transmite Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU București-Ilfov.

Din momentul apelului la 112, între copil și echipele din dispecerat (operator 112 si dispecer ISU) a fost purtată o conversație neîntreruptă timp de 35 de minute, pe durata căreia au fost solicitate și alte date care să permită identificarea acestuia.

În acest moment se continuă căutările, precizează sursa citată.

UPDATE ORA 19.27: Secretarul de stat în MAI Raed Arafat a anunţat, marţi seara, că a fost găsit copilul din Bucureşti care a sunat la 112 şi susţinea că se află într-un canal stradal, el precizând că a fost vorba despre un apel fals, iar părinţii copilului vor fi amendaţi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii