Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:01 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Copiii din Cumpana si Ovidiu nu sunt singuri acasa

ro

10 Sep, 2009 03:31 2587 Marime text
copiii din cumpana si ovidiu nu sunt singuri acasa 48178 262071
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 11 Sep, 2009 15:45 Singura solutie de rezolvare a situatiei,in ceeace priveste ajutorarea COPIILOR SI PARINTILOR, in orasul Harsova de Constanta a ramas ca domniile lor,ma refer la domnul primar NADRAG TUDOR si consilierii locali ,sa-si dea DEMISIA DE ONOARE recunoscand ,ca sunt incapabili de a conduce un oras cum este HARSOVA .
  • surmelis argentina pusa 10 Sep, 2009 21:35 Se pune accentul numai pe supravegherea si ajutorarea copiilor care au parintii plecati la munca in strainatate ,dar cine ii ajuta pe copii care sunt LASATI SINGURI IN CASA cat timp parintii sunt plecati la serviciu ,timp de OPT ore pe zi ? In cazul acesta se incalca flagrant art.314 din Codul Penal ,referitor la Punerea in primejdie a unei persoane in neputinta de a se ingriji : "Parasirea,alungarea sau lasarea fara ajutor ,in orice mod, a unui copil sau a unei persoane care nu are putinta de a se ingriji ,de catre acela care o are sub paza sau ingrijire punandu-i in pericol iminent viata ,sanatatea sau integritatea corporala ,se pedepseste cu inchisoare de la unu la trei ani. Este aparata de pedeapsa persoana care,dupa savarsirea faptei ,isi reia de bunavoie indatoririle." Stiti cate familii din orasul Harsova de Constanta incalca acest articol ,al Codului Penal ? Foarte multe. Primaria orasului Harsova a fost sesizata in nenumarate randuri si chiar i s-au oferit SOLUTII usor de realizat , dar NU SUNT luate in considerare deoarece EU nu sunt "CINEVA "important din consiliul local . Solutia problemei ,mentionate mai sus sus ,se refera la infiintarea unui CAMIN DE COPII SCOLARI ,pentru clasele 1-4-8. Finalizarea cladirii din str. Carsium nr. 34 ,ar putea rezolva cu succes aceasta problema a parintilor si copiilor din orasul Harsova de Constanta . In categoria copiilor lasati singuri in casa ,cat timp parintii sunt la munca opt ore , pot fi incadrati si cei care au parintii plecati la munca in strainatate, dar pe PRIMAR si CONSILIERII LOCALI ii doare in COT de nevoile cetatenilor orasului Harsova,deoarece sunt PROVENITI. Si dupa cate se vede au spatele acoperit , deoarece NIMENI NU-I TRAGE LA RASPUNDERE.
  • IL. BUDULAN 10 Sep, 2009 09:42 Mariana Caju, o femeie cat 10 femei. De unde aveti doamna atata energie? Primar, gospodina, sotie, mama. Si pe toate le faceti bine. Niciodata nu uitati ca trebuie sa si aratati bine. Felicitari si, mai dati lectii si altora.