Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:27 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Controale la „TAXI“! Ce nereguli au descoperit polițiștii

ro

21 Aug, 2023 13:52 854 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: pexels.com
  • Au fost verificate 193 de autovehicule, dintre care 5 microbuze, fiind legitimate 232 de persoane și aplicate 87 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 39.410 lei.

Cotroale la TAXI. Polițiștii Direcției de PolițieTransporturi au derulat  o acțiune de control privind legalitatea desfășurării transportului rutier în regim „TAXI“ și „în regim de închiriere“ în zona aeroporturilor civile din România.
 
Astfel, au fost verificate 193 de autovehicule, dintre care 5 microbuze, fiind legitimate 232 de persoane și aplicate 87 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 39.410 lei.
 

„Din totalul sancțiunilor, 11 au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 38/2003 privind transportul de persoane în regim de taxi și în regim de închiriere, cu modificările și completările ulterioare, 72 pentru încălcarea normelor privind circulația pe drumurile publice și 3 la alte acte normative.
 
Totodată, pentru defecțiuni tehnice sau dotări suplimentare nepermise de lege, au fost retrase 3 certificate de înmatriculare, fiind reținute 4 permise de conducere.
 
La activitățile de control au participat polițiști din cadrul structurilor de poliție transporturi, de la rutieră și jandarmi“, transmite Poliția Română. 

Citește și: 

Patrula de duminică a polițiștilor. Sute de permise de conducere reținute și amenzi de milioane de lei

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii