Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:49 26 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Controale anti COVID în Constanța Care este valoarea amenzilor

ro

24 Dec, 2020 09:24 761 Marime text
  • 140 de sancțiuni aplicate de forțele de ordine pentru nerespectarea măsurilor dispuse în actualul context epidemiologic, în ultimele 24 de ore.
Având în vedere instituirea măsurii carantinei zonale în municipiul Constanţa, polițiștii și jandarmii constănțeni sunt mobilizați în misiuni de verificare a măsurilor dispuse.

În ultimele 24 de ore,  forțele de ordine au verificat 2.011 persoane și 1.048 autovehicule, aplicând 140 sancțiuni contravenționale, în cuantum total de peste 19.400 de lei.

Forțele de ordine acționează în sistem integrat, prin elemente de dispozitiv atât fixe cât și mobile, dinamice, flexibile, menite să supravegheze în mod activ o suprafaţă cât mai mare, într-un interval de timp determinat.

”Reamintim că pentru verificarea motivului deplasării în interes profesional, persoanele sunt obligate să prezinte, la cererea personalului autorităţilor abilitate, legitimaţia de serviciu / adeverinţa eliberată de angajator.

Pentru verificarea motivului deplasării în interes personal, persoanele sunt obligate să prezinte, la cererea personalului autorităţilor abilitate, o declaraţie pe propria răspundere, completată în prealabil.

Declaraţia pe propria răspundere trebuie să cuprindă numele şi prenumele, data naşterii, adresa locuinţei/gospodăriei/locului activităţii profesionale, motivul deplasării, data completării şi semnătura”, transmit polițiștii.


Sursă foto: ZIUA de Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii