Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:02 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Controale în Murfatlar, județul Constanța. Ce au verificat polițiștii

ro

20 Feb, 2022 16:42 2051 Marime text
  • Acțiuni pentru verificarea respectării prevederilor Legii 55/2020.
 
La data de 19 februarie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Ordine Publică, Serviciului Rutier, Poliției orașului Murfatlar și cei ai Secțiilor 1 și 4 Rurale au desfășurat acțiuni pentru menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică, prevenirea și combaterea oricăror evenimente negative, dar și pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, în orașul Murfatlar, informează Inspectoratul de Poliție Județean Constanța. 



Astfel, au fost legitimate aproximativ 100 de persoane și au fost controlate 53 de vehicule, precum și 15 operatori economici.



În urma activităților, au fost aplicate 24 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 10.000 de lei, dintre care 12 pentru nerespectarea Legii 55/2020.

Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării, 6 permise de conducere.

În urma activităților, au fost constatate două infracțiuni.

În activități au fost angrenați și jandarmi constănțeni.

Exemple:
 
La data de 19 februarie a.c., în jurul orei 21.50, polițiștii au identificat un bărbat, de 40 de ani, care a condus un autoturism în orașul Murfatlar, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.
 
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital, unde a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

 
La data de 19 februarie a.c., în jurul orei 16.50, polițiștii au identificat un bărbat, care ar fi prezentat personalului din cadrul unui bar un certificat verde aparținând unei alte persoane. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de fals în declarații.


 
Sursa foto cu rol ilustrativ: DGPMB 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii