Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:04 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contract privind toaletarea arbuştilor şi curăţarea terenului, scos la licitaţie de Aeroportul Mihail Kogălniceanu Constanţa (document)

ro

03 Oct, 2018 00:00 1665 Marime text
Societatea Naţională Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa SA cumpără servicii de toaletare a vegetaţiei ierboase, a arbuştilor şi de curăţare a terenului.
 
În acest sens, va fi organizată şi desfăşurată o procedură publică pentru atribuirea contractului „Servicii de toaletare a vegetaţiei ierboase, a arbuştilor şi de curăţare a terenului prin adunarea în grămezi a resturilor vegetale rezultate, precum şi transportul acestora prin neutralizare“, în valoare estimată de 129.600 de lei. Lucrările se vor desfăşura la 240 de arbori/arbuşti, pe aproximativ 13 hectare.
 
Ofertele sau cererile de participare vor fi depuse până pe data de 12.10.2018, ora 15.00, urmând să fie deschise în aceeaşi zi. Cuantumul garanţiei de participare este de 1.296 de lei, iar cuantumul garanţiei de bună execuţie este de 5% din preţul contractului sectorial (fără TVA). Ofertanţii vor demonstra existenţa experienţei similare şi a capacităţii tehnico-profesionale de a derula contractul de prestări „Servicii de toaletare a vegetaţiei ierboase, a arbuştilor şi de curăţare a terenului prin adunarea în grămezi a resturilor vegetale rezultate, precum şi transportul acestora prin neutralizare“.
 
Persoanele cu funcţii de decizie din cadrul autorităţii contractante, responsabile de atribuirea licitaţiei, sunt: director general - Bogdan-Ionuţ Artagea, director economic - Horia-Mihail Acatrinei, director operaţional - Nicuşor Şuţă, director dezvoltare - Anca Moldoveanu,  director tehnic - Gheorghe Zamani, director resurse umane şi juridic - Şargu Irina Petronela, Control Financiar Preventiv - Simona-Liliana Sinorchian. La aceştia se adaugă membrii AGA: Ramona Petcu Zena, Călin Adrian Meteş, Mihail-Victor Ionescu, dar şi membrii Consiliului de Administraţie - Răzvan-Alexandru Radu, Eugen Marin, Mirela-Florenţa Matichescu, Voicu Cheta, Sanda-Andreea Bota, Florentina Ciordaş, Marian Irimia.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii