Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:17 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consultare publică Regulamentul Comisiei pentru analiza și repartizarea spațiilor cu altă destinație decât aceea de locuință destinate închirierii fără licitație publică (DOCUMENT)

ro

10 May, 2024 13:01 375 Marime text
Proiectul de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare al comisiei pentru analiza și repartizarea spațiilor cu altă destinație decât aceea de locuință aflate în proprietatea municipiului Constanța și în administrarea societății Administrația Fondului Imobiliar SRL, destinate închirierii fără licitație publică a fost lansat în transparență decizională, în conformitate cu prevederile art. 7 din Legea nr. 52/2003.
Proiectul de hotărâre va rămâne în consultare până pe 21 mai 2024, la sediul societății Administrația Fondului Imobiliar S.R.L. din municipiul Constanța, Bvd. Tomis nr. 101 și pe site-ul societății Administrația Fondului Imobiliar S.R.L., la adresa: https://afi-constanta.ro/ , secțiunea „De interes public – Transparență decizională”.

Până pe 21.05.2024, se pot trimite propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare, privind proiectul de hotărâre supus dezbaterii publice.

 Propunerile, sugestiile sau opiniile pot fi transmise în scris: prin poștă, la sediul societății Administrația Fondului Imobiliar S.R.L. din mun. Constanța, Bvd. Tomis nr. 101 sau prin e-mail, la adresa public@raedpp-constanta.ro.

Materialele transmise vor purta mențiunea: „Recomandări aduse la proiectul de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare al comisiei pentru analiza și repartizarea spațiilor cu altă destinație decât aceea de locuință aflate în proprietatea municipiului Constanța și în administrarea societății Administrația Fondului Imobiliar S.R.L., destinate închirierii fără licitație publică”.
 
Regulamentul poate fi studiat în secțiunea „documente".

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii