Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:54 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțeanul Laurențiu Rusescu, numit director general la Compania Municipală Sport pentru Toți București SA

ro

05 Jul, 2021 00:00 2277 Marime text
  • Compania Municipală Sport pentru Toți București SA și-a ales noul director general
  • Este vorba de Laurențiu Gabriel Rusescu, cunoscut regizor
  • Este născut în Constanța
 
În Monitorul Oficial al României a fost publicată Hotărârea cu numărul 74 din data de 28 aprilie 2021, privind decizia luată de Consiliul de Administrație al societății Compania Municipală Sport pentru Toți București SA.
 
Astfel, prin decizia menționată a fost numit director general al Companiei Municipale Sport pentru Toți București SA Laurențiu Gabriel Rusescu, născut în Constanța. A fost stabilită indemnizația fixă lunară în cuantum de 11.200 de lei.
 
Alexandru Balaci a fost împuternicit, în calitte de președinte CA, pentru semnarea contractului de mandat. Mihai Moldovan a fost împuternicit pentru a duce la îndeplinire prevederile hotărârii și pentru a înregistra decizia la Registrul Comerțului.
 
Conform portalului Companiei Municipale Sport pentru Toți București, Laurențiu Rusescu a deținut funcția de director artistic la PRO TV, între 1996 și 1999, iar între 2000 și 2018 a fost manager XTRA Entretainment Grup – Producție film și TV. A regizat mai multe emisiuni, cele mai cunoscute de tip game show (Roata Norocului, Știi și Câștigi, Generația PRO, Riști și Câștigi, Te uiți și Câștigi, Prețul Corect), cât și de alte tipuri (Alege Asia, Vacanța Mare, Frumusețe pe muchie de cuțit etc.)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii