Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:24 22 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Valul 3 de energie – partea a doua – ziua 14. 24 martie 2024. Ce zi mai bună de început o provocare sau un proiect nou, dacă nu astăzi?

ro

24 Mar, 2024 09:41 571 Marime text
Valul 3 de energie – partea a doua – ziua 14
24 martie 2024
 
Ce zi mai bună de început o provocare sau un proiect nou, dacă nu astăzi, cu o zi înainte de luna plină, la maxim de instabilitate electromagnetică și cu presiune intensă în sistemul limfatic al corpului?
Aveți dureri fizice și eliminări?
 
A luat-o mintea pe câmpii și creează scenarii horror?
Sunt emoțiile împrăștiate și vă poartă prin senzații de amorțeli, iritare, sufocare, neputință și încordare / tensiune?
Înseamnă că suntem împreună în locul și momentul potrivit să începem mica provocare, pentru următoarele circa două săptămâni, în care să ne ocupăm de noi înșine.
 
Ce îmi propun (și vă propun)?
 
Luăm un obicei personal nefavorabil, pe care îl observăm de mult, dar asupra căruia nu am reușit până în prezent să intervenim.
Dacă este să vorbesc despre mine, am un obicei prost care se manifestă seara târziu, mai ales după o zi aglomerată.
Vă voi povesti mai multe despre el și înfruntarea lui, la Webinarul https://alexaevent.ro/.../sfaturi-vindecatoare.../
Intenționez să observ cu atenție acest obicei neplăcut sau ”prost”, și să-mi notez zilnic componentele sale. Ce acțiuni și părți componente îl formează?
 
Ce gesturi fac, în ce mod le fac, în ce loc mă duc, ce tip de acțiuni întreprind, ce am nevoie ca obiceiul să se deruleze iar și iar, în același mod.
Cu alte cuvinte, provocarea următoarelor două săptămâni este să observ cu multă atenție părțile componente ale obiceiului prost, fără să intenționez (încă) să intervin asupra lui.
 
Să observ și gândurile mentale ce vin, în timp ce fac acțiunile respective.
Și să-mi notez, pas cu pas, părțile componente ale acestui ansamblu de gesturi și acțiuni, care se întâmplă în același mod, de ani de zile.
Să înțeleg ce anume îl consolidează.
 
Și ce obțin, la ce nivel, de mențin acest obicei, care îi dăunează corpului fizic?
 
Clar este un beneficiu, pentru o parte din mine, altfel nu l-aș repeta zi după zi, până la automatizare, nu-i așa?
Cum voi știi să-l schimb, dacă nu-l cunosc detaliat, nu-l observ în acțiune și nu realizez unde pot să intervin, ca să produc minim de rezistență?
De astăzi, sunt cu ochii pe obiceiul meu prost de seară și observ ce se întâmplă, ce părți are, ce acțiuni fac, ce senzații și gânduri îmi trec prin cap și stau cu multă atenție pe mine, cât de focalizat pot.
 
Vă voi povesti despre această tentativă de oprit un obicei prost la Webinarul din 11 aprilie; cu siguranță că îl voi înțelege și cunoaște mult mai bine până atunci. Nu știu dacă îl și voi opri, nu asta este intenția.
 
Doresc să definesc mai bine problema, înainte să găsesc o soluție.
Nu asta este principala dificultate în matematică? Înțelegerea enunțului problemei? Ce avem, de fapt, de rezolvat?
Vă provoc să vă alegeți fiecare un obicei ”prost” pe care l-ați dori oprit sau schimbat cu altceva. Notați-vă ce este. Cum îl descrieți, la prima trecere în revistă.
 
Și începeți seară de seară să faceți notițe despre ce observați: ce gânduri aveți, ce acțiuni apar, ce asocieri există (niciun obicei nu vine singur, de regulă este la ”pachet” cu alte câteva – dacă observați bine, le veți identifica pe rând).
Următoarea perioadă stăm cu atenția focalizată pe noi înșine și pe obiceiurile care ne iau energie și ne dăunează corpului fizic.
Curaj, putem să facem această investigație detectivistică.
 
Și să împărtășim rezultatele sale, într-o interacțiune la fel de curajoasă și onestă, în cursul Webinarului de pe 11 aprilie, imediat după eclipsa de soare de pe 8 aprilie.
Ce energii uimitoare și ce șansă uriașă avem, să ne derulăm proiectul / provocarea în portalul eclipselor (prima eclipsă, de lună, este la luna plină de pe 25 martie, a doua eclipsă, de soare, este la luna nouă de pe 8 aprilie).
Ne prindem în Joc?
 
Va fi extrem de interesant
Să avem cu toții o zi de duminică de bun augur și bun început la o nouă provocare personală!
 
Cu iubire, tuturor


Articol și foto preluat de pe Facebook/Zyanna Orinda 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii