Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:59 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Ultimul tronson al străzii I.G. Duca va fi asfaltat de echipele Confort Urban

ro

03 Sep, 2020 15:08 1518 Marime text
  • Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.
Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, continuă lucrările de modernizare a carosabilului pe strada I.G. Duca, porțiunea cuprinsă între strada Avram Iancu și bulevardul Alexandru Lăpușneanu.

Lucrările de asfaltare se vor desfășura vineri noapte, traficul rutier fiind restricționat parțial, în intervalul orar 19:30 – 05:00.

Amintim că recondiționarea carosabilului a fost posibilă după finalizarea intervențiilor la rețeaua de distribuție a apei potabile.

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

De asemenea, participanţii la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se efectuează lucrări, precizează Primăria Municipiului Constanța, prin intermediul unui comunicat oficial.

Sursa foto: Primăria Municipiului Constanța
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii