Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:56 02 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Trafic restricționat pe Bulevardul Alexandru Lăpușneanu, pe tronsonul cuprins între Dacia și Trocadero, pe sensul de mers către stațiunea Mamaia

ro

07 Jul, 2023 12:28 1049 Marime text
Foto: Primăria ConstantaDacă tranzitați astăzi bulevardul Alexandru Lăpușneanu, trebuie să știți că pe tronsonul cuprins între Dacia și Trocadero, pe sensul de mers către stațiunea Mamaia, se continuă asfaltarea, în funcție de condițiile meteo.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Constanța, din acest motiv, pe sectorul menționat traficul este reorganizat pe 2 benzi de circulație, câte una pe fiecare sens.

„Pentru ca lucrările să se deruleze fără incidente, rugăm constănțenii să nu calce pe asfaltul proaspăt turnat, pentru că în acest fel se distruge covorul asfaltic.

Până la finalizarea lucrărilor, rugăm participanții la trafic să evite, pe cât este posibil, arterele rutiere menționate, folosind rute alternative. Facem apel la șoferi să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor temporare de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se execută lucrări“ - au precizta reprezentanții Primăriei Constanța.

Citește și: 

Lucrări ConstanțaÎncepe asfaltarea pe bulevardul 1 Mai! Restricții de trafic
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii