Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:06 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lucrări Constanța Începe asfaltarea pe bulevardul 1 Mai! Restricții de trafic

ro

06 Jul, 2023 14:31 1513 Marime text
foto: Primăria Constanța
După finalizarea lucrărilor de frezare, începe asfaltarea bulevardului 1 Mai.

În primă fază, vineri noapte, intervalul orar 21:00 și 05:00, se vor asfalta intersecțiile de la Gară și de la Far. Prin urmare, în măsura în care este posibil evitați aceste 2 intersecții în noaptea de vineri spre sâmbătă pentru că traficul va fi restricționat.  
 
După finalizarea acestor lucrări, de luni dimineață, de la ora 04:00 va începe asfaltarea pe bulevardul 1 Mai, sectorul cuprins între Gară și intersecția cu strada 1 Mai Vechi (fostul magazin Billa). Pe acest sector traficul este reorganizat pe 2 benzi de circulație, câte una pe fiecare sens., transmite Primăria Municipiului Constanța prin intermediul unui comunicat oficial. 
 
Tot de luni, se va începe și frezarea carosabilului pe pasajul rutier peste calea ferată, din zona magazinului Doraly, pe câte o bandă, pe sensul de mers spre Gară.  

 
Vă cerem scuze pentru disconfortul creat și rugăm participanții la trafic să evite acest sector de drum, în măsura posibilităților, folosind rute alternative.  
 
Rugăm conducătorii auto să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră., a mai punctat sursa citată. 



Citește și: Șantierul de pe străzile din Constanța continuă. Pe Bulevardul Lăpușneanu va fi asfaltat un nou tronson! Traficul va fi îngreunat
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii