Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:47 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Sistemul de bike sharing, din nou funcțional. 390 de biciclete sunt puse la dispoziție gratuit (GALERIE FOTO)

ro

03 Mar, 2022 12:32 1429 Marime text
  • Și anul acesta cele 390 de biciclete puse gratuit la dispoziție de Primăria Constanța vă vor fi alături, indiferent de condițiile meteo. 


CT BIKE s-a dovedit a fi un proiect de succes la Constanța – au fost emise peste 17.000 de carduri de utilizator iar anul trecut s-au efectuat peste 63.000 de trasee.
 
Vă rugăm să folosiți bicicletele corect, să le returnați în mod corespunzător și să respectați regulile de conduită în trafic! Nu uitați că o bicicletă nereturnată corect rămâne responsabilitatea dumneavoastră.




 
Vă reamintim procedura de returnare în siguranță a bicicletelor:
 
1.Alegeți un slot liber cu LED de culoare verde.
 
2.Apropiați cardul de cititorul din partea dreaptă a acestuia, se aude semnalul sonor, se deschide poarta iar LED-ul este de culoare portocalie.
 
3.Doar în acest moment puteți cupla bicicleta - se împinge doar de coarne, nu blocați citirea electronică. Poarta se închide automat.
 
4.Verificați blocarea corespunzătoare a acesteia prin tragerea bicicletei înapoi. Dacă bicicleta poate fi scoasă, se încearcă andocarea bicicletei la altă poartă până este returnată corespunzător. Daca bicicleta nu poate fi împinsă pana în capăt, verificați să nu fie farul lăsat sau alt impediment.
 
5.Verificați că led-ul porții este de culoare verde.
 
6.Dacă după andocarea bicicletei led-ul porții este de culoare roșie, vă rugăm să contactați un operator Call Center la nr. 0371 787778.



 
 Foto Prrimăria Constanța
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii