Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:52 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tânăr de 28 de ani, propus pentru arestare preventivă, după ce a furat nouă biciclete din locuințele mai multor constănțeni

ro

22 Feb, 2022 15:18 1298 Marime text


Un bărbat în vârstă de 28 de ani a fost identificat, pe raza municipiului Constanța, de polițiștii din cadrul Secției 5, urmare a cercetărilor cu privire la săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificate. 

Astfel, potrivit Inspectoratui de Poliție Județean Constanța, în perioada 8-17 februarie 2022, bărbatul în cauză ar fi furat nouă biciclete, asigurate cu sistem antifurt, de la locuințele a trei femei și patru bărbați din municipiul Constanța. 

În cursul zilei de luni, 21 februarie, polițiștii de investigații criminale au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, la locuința bărbatului în cauză, unde au fost identificate șapte dintre bicicletele furate. 

„În urma administrării probatoriului în cauză, acesta a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat”, declară polițiștii. 

Acesta urmează, ca în cursul zilei de marți, 22 februarie, să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

foto cu rol ilustrativ: pixabay/ PaulVr
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii