Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:33 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Se reia furnizarea căldurii și a apei calde în cartierele CET, Km 4-5, Poarta 6, Gară, Centru și Peninsulă

ro

24 Dec, 2021 17:37 4866 Marime text


Termoficare Constanța informează că echipele de intervenție au reușit să repare o parte din avariile apărute în timpul nopții trecute și, la această oră, s-a finalizat încărcarea magistralei 1 a rețelei de transport a agentului termic, care deservește zona orașului aferentă cartierelor CET, Km 4-5, Poarta 6, Gară, Centru și Peninsulă.


Totodată, a fost pornit CAF-ul pentru prepararea agentului termic și urmează să fie reluată furnizarea căldurii și apei caldei în aceste cartiere.


În același timp, pe magistrala 2 a rețelei de transport a agentului termic se desfășoară lucrări de intervenție pe strada Costache Negruzzi, unde a fost identificată și se intervine pentru eliminarea unei avarii majore.
 

„Asigurăm consumatorii noștri că depunem toate eforturile pentru a reporni și magistrala 2 a rețelei de transport a agentului termic, astfel încât în această seară Termoficare Constanța să furnizeze încălzire și apă caldă de consum către toți consumatorii din oraș”, anunță reprezentanții Termoficare Constanța.



Amintim că, vineri, 24 decembrie, constănţenii din mai multe zone din municipiu au rămas fără căldură şi apă caldă din cauza unor avarii. 

Sursa foto: unsplash.com/ Julian Hochgesang




 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii