Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:09 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În Ajunul Crăciunului, locuitorii din mai multe zone din municipiul Constanţa nu au apă caldă şi căldură

ro

24 Dec, 2021 10:58 6988 Marime text


























Constănţenii din mai multe zone din municipiul Constanţa au rămas fără căldură şi apă caldă din cauza unor avarii Termoficare. 

Potrivit unui comunicat al Termoficare Constanţa, din cauza unor avarii apărute pe rețeaua de transport de pe străzile Chiliei, Moldovei, Eroilor și Sulmona nu se poate asigura deocamdată energie termică pentru prepararea apei calde de consum și a încălzirii, până la reîncărcarea în parametrii a magistralelor de transport.

„Echipele de intervenție ale Societății Termoficare Constanța au început lucrările de izolare și eliminare a avariilor. Estimăm reînceperea furnizării energiei termice pentru prepararea apei calde de consum și a încalzirii în cursul acestei zile. Vă mulțumim de înțelegere și ne cerem scuze consumatorilor noștri afectați de aceste avarii. Dispecerat NON-STOP: 0241 616 792“ - au precizat reprezentanţii Termoficare Constanţa. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Tomis Nord nu avem caldura 24 Dec, 2021 16:27 Ajunul Craciunului fara apa calda si caldura. Ca pe vremea lui Ceausescu, stam in casa fortat, fara apa calda si caldura mai urmeaza sa taie si curentul si asta e ca la revolutie.
  • alex 24 Dec, 2021 15:54 Nici pana la aceasta ora nu au dat caldura si apa calda....