Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:38 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Se reabilitează carosabilul pe străzile din cartierul Faleză Nord. Unde se mai execută lucrări de reamenajare a infrastructurii rutiere

ro

04 Mar, 2022 09:31 1220 Marime text
Stradă din Faleză Nord, Sursa foto: Primăria Constanța
  • Se reabilitează carosabilul pe străzile din cartierul Faleză Nord.
  • Conducătorii auto sunt rugați să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil!

Echipele Confort Urban intervin astăzi cu utilaje de asfaltare pe strada Belvedere, dinspre strada Rotterdam spre strada Yokohama. Pentru a nu îngreuna accesul utilajelor, traficul rutier va fi restricționat parțial, până la ora 16:00. Lucrările vor continua luni, cu același regim de restricții de trafic rutier.


Tot astăzi, se decopertează carosabilul pe strada Salonic. Intervențiile se desfășoară cu restricții parțiale de trafic rutier. Ulterior, carosabilul decopertat va fi recondiționat cu asfalt.


Lucrări de reamenajare a infrastructurii rutiere vor avea loc și pe strada Yokohama și strada Pescarilor, tronsonul delimitat de strada Shanghai și strada Yokohama.
 

 Facem apel la conducătorii auto care tranzitează zonele respective să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil, pentru a evita ridicarea autovehiculelor.


De asemenea, participanţii la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se efectuează lucrări., transmite Primăria Municipiului Constanța. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii