Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:54 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Restricții de trafic rutier în mai multe zone din oraș

ro

15 Nov, 2021 12:37 1450 Marime text

Traficul rutier din orașul Constanța va fi restricționat dat fiind faptul că zona carosabilă aferentă străzii Prof. Dr. Gheorghe Marinescu intră de astăzi în reabilitare.
 
Mai multe detalii veți găsi în comunicatul oficial al Primăriei Municipiului Constanța:
 

„Zona carosabilă aferentă străzii Prof. Dr. Gheorghe Marinescu intră de astăzi în reabilitare. Echipele administratorului drumului public intervin cu utilaje pentru decopertarea carosabilului pe tronsonul delimitat de aleea Satelit și Șoseaua din Vii, traficul rutier fiind restricționat parțial, până la ora 16:00.
 
Lucrările vor continua toată săptămâna, până la intersecția cu strada Vârful Cu Dor, cu aceleași restricții de trafic rutier. Ulterior, carosabilul decapat va fi recondiționat cu asfalt.
 
Mâine, se va asfalta carosabilul pe strada Meșterul Manole, între strada Progresului și strada Sergent Nicolae Grindeanu, motiv pentru care traficul rutier va fi restricționat total între orele 08:00-16:00.
 
Facem apel către conducătorii auto care locuiesc sau tranzitează zonele respective să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil, pentru a evita ridicarea autovehiculelor.
 
De asemenea, participanţii la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se reabilitează trama stradală.“

Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii