Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:17 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Peste 630 de sancțiuni aplicate de jandarmi, majoritatea în contextul pandemiei

ro

16 Oct, 2020 12:42 1986 Marime text
  • Timp de o săptămână, au fost executate peste 170 de misiuni de menţinere şi asigurare a ordinii publice.

În perioada  9-16 octombrie a.c., peste 150 de jandarmi ai Grupării Mobile au acţionat zilnic, în mod independent, dar şi în sistem integrat cu Poliţia, pentru menţinerea ordinii publice şi asigurarea climatului de ordine şi siguranţă, în municipiul Constanţa.

Au fost executate peste 170 de misiuni de menţinere şi asigurare a ordinii publice.

În această perioadă jandarmii au aplicat 635 sancţiuni contravenţionale, dintre care 517 avertismente scrise şi 118 amenzi, valoarea acestora fiind de peste 27900 lei. Majoritatea sancțiunilor contravenționale au fost acordate pentru nerespectarea măsurilor de protecție împotriva virusului Covid 19  în mijloacele de transport.

De asemenea, jandarmii grupării au constatat 10 fapte de natură penală, dintre care șase în mod independent şi patru în cooperare cu Poliţia, fiind identificaţi 12 făptuitori.

Au mai fost executate 11 misiuni pentru punerea în aplicare a mandatelor de aducere emise de către instanţe sau parchete.

Recomandări ale jandarmilor:

Vă rugăm să purtati masca in spatii inchise pentru a va proteja pe dumneavoastră si pe cei din jur, păstrați distanțarea socială și evitați aglomerațiile; Respectați indicațiile din magazine și păstrați distanța; Respectați regulile de igienă, precum și toate recomandările și măsurile adoptate de autorități pentru a vă proteja!  Informați-vă doar din surse oficiale!



Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii