Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:02 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Oficial de la Poliția Locală despre bărbatul încătușat în trafic, pe bulevardul Tomis. Ce avea suspectul asupra sa

ro

10 Nov, 2021 14:10 2593 Marime text
  • Intervenție a polițiștilor locali din cadrul IPJ Constanța
Polițiștii locali constănțeni au prins, marți, 9 noiembrie, o persoană pe numele căreia exista un mandat de arestare preventivă emis de tribunalul Constanța.
 

„În jurul orei 15:00, la intersecția bulevardului Tomis cu strada Nicolae Iorga, un individ a luat-o la fugă la vederea echipajului de poliție locală, motiv pentru care agenții au pornit în urmărirea acestuia. După ce a fost prins, bărbatul a fost încătușat, legitimat și predat Inspectoratului de Poliție Județean Constanța - Compartimentul Urmăriri”. 


Asupra bărbatului au fost găsite subsanțe cu efect psihoactiv.
 

„În urma controlului corporal, asupra persoanei în cauză au fost găsite 6 ambalaje de hârtie ce conțineau materie vegetală de culoare maronie, polițiștii locali suspectând că acestea ar fi substanțe cu efect psihoactiv psihotrop. Plicurile cu substanțe au fost predate BCCO pentru continuarea cercetărilor”, au adăugat aceștia.

 
Citește și: Intervenție în forță a polițiștilor locali în zona Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța. Ce s-a întâmplat (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii