Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:16 27 05 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța O nouă trecere de pietoni pe bulevardul Mamaia

ro

07 Apr, 2020 15:50 632 Marime text

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, a demarat lucrările de amenajare a unei noi treceri de pietoni pe bulevardul Mamaia, în dreptul Spitalului Militar de Urgență „Dr. Alexandru Gafencu" din Constanța. Trecerea va fi prevăzută cu scuar pentru a le oferi mai multă siguranță celor care traversează și va fi accesibilizată pentru persoanele cu dizabilități prin montarea de pavele tactile, precizează Primăria printr-un comunicat oficial.

Măsura a fost luată în cadrul Comisiei de Circulație din cadrul Primăriei Municipiului Constanța, la solicitarea cetățenilor, cu avizul Poliției Rutiere.


În zona axului drumului va fi amplasat un refugiu protejat de garduri care le oferă astfel posibilitatea pietonilor să ajungă la mijlocul șoselei și să se asigure din nou, pentru a putea traversa în continuare.

De asemenea, traficul rutier a fost resistematizat la intersecția bulevardului Mamaia cu strada Ștefan Mihăileanu. Echipele SC Confort
Urban SRL lucrează la prelungirea scuarului median de pe bulevardul Mamaia, accesul autovehiculelor dinspre strada Ștefan Mihăileanu fiind interzis.

Participanții la trafic sunt rugați să manifeste atenție sporită, să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră!

Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii