Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:39 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Schimbări la intersecția dintre strada București și bulevardul 1 Decembrie din Constanța (FOTO+VIDEO)

ro

12 Feb, 2024 18:26 7980 Marime text


În aceste zile, intersecția dintre strada București și bulevardul 1 Decembrie din Constanța este centrul schimbărilor în trafic, pe fondul implementării unor modificări semnificative.

Șoferii care tranzitează această zonă se confruntă acum cu noi restricții de acces, având interdicția de a intra sau ieși de la oricare dintre intersecțiile adiacente.


Imaginile surprinse în secțiunea Galerie foto a materialului ilustrează clar aceste schimbări, evidențiind faptul că șoferii nu mai au posibilitatea de a face nici viraje la stânga, nici la dreapta, fiind implicați într-un anumit traseu. 

Această modificare este generată de montarea unor stâlpișori care delimitează accesul la intersecție. 




Citește și:

Știri ConstanțaUn nou sens unic în Constanța. Iată zona

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • AnIon 14 Feb, 2024 08:51 Cea mai nefericită soluție, pentru oricare sens de mișcare, în special dinspre strada București. Cea mai bună variantă ar fi fost sensul giratoriu, așa cum a fost înainte de efectuarea lucrărilor pe Bd. 1 Decembrie. Cei care au gândit această soluție, ar trebui să locuiască în zonă, să vadă problemele generate, cât se ocolește și cât timp se pierde, pentru a se ajunge la obiective din zonă- școli, piețe, societăți comerciale, etc...
  • Baba Novac 12 Feb, 2024 20:29 "șoferii nu mai au posibilitatea de a face nici viraje la stânga, nici la dreapta, fiind implicați într-un anumit traseu. " Parerea mea este ca virajele la dreapta se pot face din orice directie te deplasezi in acea zona. Virajele la stanga, da, nu se vor mai putea face, la fel si traversarea bulevardului, pe directia inainte, cand te deplasezi pe strada Bucuresti, dar virajele la dreapta, sa-mi fie cu pardon, dar se pot efectua din orice directie de mers in acea intersectie.