Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:11 17 11 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Consideraţi oportună instituirea sensului unic pe bulevardul Tomis, de la Victoria la Capitol?

ro

07 Oct, 2019 00:00 3472 Marime text
Primăria municipiului Constanţa a anunţat că va opera modificări în trafic. Astfel, de la Dacia şi până la Capitol, bulevardul Tomis va fi cu sens unic de urcare. Sens de coborâre vor avea doar autobuzele, pe bandă dedicată pentru mijloacele de transport în comun, ambulanţe, pompieri sau poliţie.
 
Mai mult, autobuzele de pe Mircea cel Bătrân se vor muta pe bulevardul Tomis, astfel încât pe Mircea rămân două benzi libere şi va creşte fluenţa traficului. Autorităţile locale consideră că prin această măsură constănţenii vor fi încurajaţi să meargă cu bicicleta.
 
Consiliul Local Constanţa a aprobat deja indicatorii tehnico-economici pentru avizarea lucrărilor de intervenţii şi modernizare bulevardul Tomis, pe sectorul cuprins între bulevardul Mamaia şi strada Ion Raţiu.
 
Introducerea sensului unic pe bulevardul Tomis, de la Victoria până la Capitol, este o posibilă soluţie de îmbunătăţire a traficului în centrul Constanţei, propusă de specialişti, dar vrem să ştim şi părerea dumneavoastră.
 
În acest context, ZIUA de Constanţa lansează sondajul de opinie cu tema:
 

 


Aşteptăm şi comentariile dvs. legate de tema sondajului propus.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Pădure 08 Oct, 2019 10:58 Buna zoua, Doream de mult sa salut unele actiuni pozitive in Cta si ma refer la acele intarzieri de la zebrele aferente strazilor. In rest nu sunt de acord cu taxa de parcare de peste tot, nu sunt de acord cu sens unic pe bd tomis. Zebrele din zona sensurilor giratorii sunt cele care ingreuneaza traficul. Ar trebui mutate mai departe putin de sensuri.
  • Cristina 07 Oct, 2019 16:49 Si daca nu stiu sa merg cu bicicleta, acum trebuie sa invat sa merg, si eventual sa fac si naveta 25 km pe bicicleta, nu? Multumim.
  • Aurelian 07 Oct, 2019 15:20 Superba aceasta initiativa.
  • Alex 07 Oct, 2019 14:43 Nu va decongestiona traficul de pe strada Mircea. Pe această stradă, problema este până la intersecția cu b-dul Mamaia și cauza principală o reprezintă parcarea neregulamentară pe partea stângă pe segmentul de la teatru, până la intersecția cu b-dul Mamaia. Aducerea autobuzului 43 pe b-dul Tomis, în ambele variante, pe la intersecția Tomis - Traian, sau Tomis -Ferdinand, va crea probleme, în oricare dintre cele două intersecții. Pe lângă asta, tot acest circ va însemna desființarea pistei de biciclete. Astfel, tinichelele înving bicicleta.
  • maria 07 Oct, 2019 08:55 Cind sa mearga cu biciclete, doua luni pe an. Oamenii astia parca traiesc intr-o alta realitate. Am urmarit banda de biciclete existenta. Citiva rataciti,,in schimb , a fost ingustata trama stradala. Eu as imputa cheltuiala facuta cu aceasta banda intrucit nu este folosita la capacitate. Una dintre solutii ar fi soseaua de coasta despre care vad ca nu se mai vorbeste.Intreb din nou: de ce nu publicati comentariile.E interesant sa vezi ce pareri au si altii. Astfel o sa va pierdeti cititorii.