Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:09 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Certificat de urbanism, emis de Primăria Constanța pentru Lascu Bros SRL. Firma va moderniza Restaurantul La Scoica, de pe bulevardul Mamaia

ro

12 Mar, 2024 13:19 927 Marime text
  • Primăria Constanța a emis pentru Lascu Bros SRL certificatul de urbanism nr. 630 din data de 11 martie 2024.
  • Potrivit actul de urbanism, Lascu Bros SRL va executa lucrări de construire și modernizare pentru imobilul C1 - Restaurantul La Scoica.

Patronii Restaurantului La Scoica, de pe Bulevardul Mamaia, intenționează să modernizeze imobilul de pe strada 23 August din municipiul Constanța.
 
Primăria Constanța a emis pentru firma Lascu Bros SRL certificatul de urbanism nr. 630 din data de 11 martie 2024. Actul emis de Primăria Constanța constă în „Executare lucrări de construire și modernizare - realizare acoperiș din structură metalică și panouri sandwich pentru terasa aferentă imobilului C1 cu încadrarea în coeficientii urbanistici, recompartimentare, realizare subsol și etajarea imobilului C1 - Restaurantul La Scoica“.
 
Certificatul de urbanism nr. 630 din data de 11 martie 2024 este valabil 12 luni. Blocul care va fi modernizat este situat pe strada 23 August nr. 2, lot 1-2, din municipiul Constanţa. Mai exact este vorba despre Restaurantul La Scoica.
 

Despre Lascu Bros SRL

 
 
Firma este fondată în anul 1997 și are sediul social pe strada Aprodu Purice nr. 1, Constanța. Activitatea principală, conform cod CAEN, este „Restaurante”. Asociați în firmă sunt Stere și Camelia Lascu, cu câte 50% din capitalul social. Cei doi au și calitatea de administratori ai firmei. Pentru anul fiscal 2021, firma a raportat 89 de salariați, o cifră de afaceri de 13,9 milioane lei, cât și un profit de 4,4 milioane lei.
 
În anul 2022, firma a raportat 97 de angajați, cu o cifră de afaceri de 15.539.569 milioane lei și un profit de peste 5.436.733 lei.
 
Potrivit termene.ro, Lascu Stere este asociat si administrator în La Scoica Magic Foto SRL,  Hanul Vichingilor SRL, La Scoica Resorts SRL,  la Scoica Magic Pictures SRL și  Vongole Business SRL. La rândul său, Lascu D. Camelia este asociat si administrator în La Scoica Land SRL.
 
Din anul 2007 până în prezent, firma a obținut, prin negociere directă, 7 contracte de la autorități publice locale. Printre acestea se numără Orașul Năvodari  și Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:
 
Răspuns pozitiv pentru viitoarea parcare pe care o va ridica restaurantul La Scoica în Constanța
 
Lascu Bros SRL începe demersurile pentru construirea unui apart-hotel la Scoica Land din Mamaia
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii