Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:31 09 12 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Misiuni ale jandarmilor, în cooperare cu polițiștii. S-au aplicat amenzi de peste 44.000 de lei

ro

10 Aug, 2020 09:34 1220 Marime text
  • Oamenii legii au acționat la Constanța pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale de natură penală sau contravențională.
 
Peste 130 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa au fost zilnic la datorie în perioada 3 - 9 august a.c., acționând  în cooperare cu poliţiştii constănţeni,  pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale de natură penală sau contravențională.

Pe timpul misiunilor executate în cursul săptămânii trecute, au fost aplicate 160 sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 44.000 lei pentru următoarele fapte: desfăşurarea de activităţi comerciale fără îndeplinirea condiţiilor legale, adresarea de injurii și amenințări cu acte de violență, tulburarea liniştii publice, consum de alcool în locuri publice, apelarea în mod repetat la mila publicului de către o persoană aptă de muncă, nerespectarea măsurilor dispuse de autorităţi pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-Cov-2, intrarea cu autoturimul pe plajă.
În aceeaşi perioadă echipajele de jandarmerie au constatat trei fapte de natură penală pe linia comercializării unor bunuri susceptibile de a fi contrafăcute  şi a deţinerii de substanţe cu efect halucinogen.

Totodată, în cursul săptămânii trecute, jandarmii au acţionat pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a evenimentelor cultural-artistice ce au fost organizate în faţa Teatrului Naţional de Operă şi Balet  “Oleg Danovski” din Constanţa, în Parcul Arheologic, pe faleza Cazinoului Constanţa şi în Parcul Tăbăcărie.

Săptămâna trecută au mai fost executate cinci misiuni pentru punerea în aplicare a mandatelor de aducere emise de către instanţe sau parchete şi o misiune împreună cu lucrători ai Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa.

Jandarmii au fost angrenaţi zilnic şi în misiuni de pază şi protecţie instituţională la obiectivele din competenţă, fiind prezenţi şi în zona Spitalului de Boli Infecţioase Constanţa.

Reamintim tuturor cetăţenilor  faptul că pot solicita sprijinul Jandarmeriei prin apelarea Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă – 112 sau pot sesiza cel mai apropiat echipaj de jandarmerie, atunci când situaţia o impune, este mesajul jandarmilor constănțeni.

 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii